Tele koje je po rođenju raznežilo celu Srbiju: Njegov izgled je jedinstven i neodoljiv zahvaljujući jednom detalju

Crno – belo tele, rođeno na Mitrovdan u selu Krivaja u opštini Blace, oduševilo je sve koji su njegovu fotografiju videli u medijima.

Vlasnik Zoran Lović dao mu je simbolično ime Mitar. Prva prinova krave Šarke po rođenju je postala zvezda zbog svoje jedinstvene šare koja mu se nalazi na glavi.

 

Mnogi ga nazivaju teletom sa dva srca, ali zaista, mali Mitar ima jedinstven srcolik beleg na glavi koji ga izdvaja od svih drugih teladi.

-S obzirom da je sortno tele i da ima prelepo obeležje na glavi, odlučili smo da ga čuvamo i za sada ne razmlišljamo o prodaji, kaže Zoran dodajući da je Mitar postao glavni ljubimac njegovog trogodišnjeg unuka koji svakodnevno hrli u štalu ne bi li se igrao sa svojim ljubimcem kojeg od milošte zove – srce.

Inače, Zoran Lović stočarstvom se bavi još od detinjstva. Radni vek proveo je u firmi – Blačanka iz Blaca a kada je ostao bez posla povećao je stočni fond i trenutno ima pet rasnih krava, jednu junicu i ovo zanimljivo tele sa dva srca.

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"