OPASNE VEZE: Ove ŽENE su zbog LJUBAVI sa ŽESTOKIM MOMCIMA izgubile GLAVE

Mlada Novosađanka Teodora Kaćanski, upucana sa pet metaka u sačekuši, preminula je u Kliničkom centru Vojvodine, a za sada se sumnja da je ova 30-godišnja instruktorka fitnesa izrešetana kao upozorenje njenom dečku Nenadu Steviću, mladiću odranije poznatom policiji.

Teodora je, nažalost, samo jedna od mnogih koje su nastradale ili ranjene zbog sumnjivih poslova njihovih momaka ili muževa.

Novinarka Maja Pavić likvidirana sa Ćentom iz heklera

Rade Ćaldović (47) i novinarka Maja Pavić (25) likvidirani rafalima iz „heklera“ ispred Kluba književnika 14. februara 1997. Oni su ubijeni u 3.20 sati u centru Beograda. Svedoka nije bilo, a istraga je utvrdila da su dvojica napadača bila skrivena u bašti Kluba književnika, gde su čekali pogodan trenutak da napadnu.

- Ćenta je ubijen po poznatom „beogradskom receptu“ iz devedesetih. Napadači su sačekali da izađe iz kluba u koji je često dolazio. Čim je s devojkom seo u svoj „reno espas“ i ubacio ključ u bravicu motora, ubijeni su rafalima iz automatskog oružja s prigušivačem. Ubrzo nakon dvostrukog ubistva nađen je zapaljeni džip koje su ubice ostavile nedaleko od centra grada - ispričao je Kuriru izvor iz istrage.

- Poslednjih nekoliko meseci pred ubistvo viđali su ga kako slobodno sedi na javnim mestima, uglavnom s Majom, s kojom je počeo da zida i zajedničku kuću. Moguće je da je Ćaldović nakon povlačenja iz krupnih poslova počeo da gubi opreznost ili je bio uveren da mu ni od koga ne preti opasnost - kazao je naš sagovornik.

Jelena ubijena u kafiću

Jedan od slučajeva takozvane “kolateralne štete” bilo je ubistvo Jelene Đorđević 18. juna 1995. godine u kafiću “Dambi”, u sportskom centru “Olimp” na Zvezdari, koja je sedela sa svojim momkom Goranom Marjanovićem, zvanim Goksi Bombaš, čije ubistvo je naručio Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam.

Sa njima su bili i prijatelji Miodrag Petrović, ali i bračni par Kovačević i njihovo dvoje dece od dve i pet godina. Maskirani napadači su upali u kafić i iz automatskog oružja ispalili nekoliko rafala prema njima. Marjanović i Đorđevićeva su teško ranjeni, devojka je preminula istog dana, a Marjanović nekoliko dana kasnije.Ranjeni su i Petrović i Kovačević, kao i njegova supruga, koja je ostala doživotni invalid. Jocić je zbog naručivanja ubistva Goksija Bombaša osuđen na 15 godina zatvora i kaznu izdržava.

ŠAPČANKA PREŽIVELA BOMBU

Mlada Šapčanka bila je u vezi sa Dušanom Rosićem i sa njim u momentu kada je 5. oktobra 2009. godine, u centru Šapca, eksplodirala bomba podmetnuta pod njegov džip „opel antara“. Na sreću, devojka je prošla samo sa lakšim ogrebotinama, dok je Rosić od zadobijenih povreda odmah preminuo.

U Ivanu ispaljeno više od 20 metaka

Ivana Bogićević (32) iz Ledinaca, izrešetana je 5. februara 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a "poslovanje" njenog supruga Ljube Bogićevića povezivalo se sa drogom.

Na nju je, dok je vozila “pasat” sa zatamnjenim staklima novosadskih tablica, ispaljeno više od 20 metaka, a napadač je pobegao. Samo osam meseci pre toga, Ljubo Bogićević je takođe bio na meti atentatora, ali je i tada ostao “neokrnjen” dok su dva metka pogodila i ranila kik-boksera Igora Ognjenović, koji ga je dovezao do kuće. Veruje se da je Ivana upucana umesto supruga.

Jasmina ubijena posle proslave 22. godišnjice braka

Možda najpoznatija “slučajna žrtva” bila je Jasmina Opačić, supruga Nenada Opačića, vođe veterničkog klana. Sa izabranikom svog života Jasmina je ubijena 28. februara prošle godine u Ulici Braće Dronjak u Novom Sadu, posle proslave 22. godišnjice braka.

Opačić je došao na godišnji odmor iz sremskomitrovačkog zatvora, gde je izdržavao dugogodišnju kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge. Policija je utvrdila da ih je ubio Janoš Pnajder, zvani Pendula koji je kasnije nađen mrtav u Češkoj, a zločin je navodno organizovao Jovan Kecman Coja.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji