KAKVI DRIPCI! Englezi putovali kroz Srbiju i izneli gomilu UVREDA na račun naše zemlje i ljudi! POGLEDAJTE (FOTO)

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da “Srbija pripada smetlištu Evrope”

Dvojica muškaraca engleske nacionalnosti, koji se na popularnoj društvenoj mreži “Jutjub” reklamiraju kao ljudi koji su krenuli na put Evrope, su očigledno namerno čekali da na red dođe Srbija i kažu sve najgore moguće o našoj zemlji.

Naime, na video snimku njih dvojica su imali užasne zamerke, ujedno i provokacije na sve što su prošli u Srbiji. Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom.

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da “Srbija pripada smetlištu Evrope”. Svoje provokacije nisu krili ni kada su se kolima uputili ka jugu Srbije, i tada spazili našeg građanina kako hoda niz ulicu sa koferom, oni su ga ismevali iz automobila i komentarisali da ide u Sofiju, glavni grad Bugarske tamo je sigurno lepše nego u Beogradu.

Nije im se dopala ni srpska rakija, govorili su kako ih je konobar u gradu gledao sumnjičavo da li su stranci, a za piće su rekli da je previše jako i bezukusno.

Nisu se libili da kažu da je ” Beograd WC Evrope”, i kako su kroz šetnju gradom svi “režali” na njih zbog toga što su stranci.

Kada su na auto-putu videli automobil jugoslovenske proizvodnje “Jugo” počeli su naglas da se smeju i rekli “Ovaj auto je najveće đubre, gore je i od ovog našeg što smo ga namerno izabrali za put kroz Evropu”. Takođe, u vožnji auto-putem uspeli da iznesu još provokacija govoreći “Srbija cela izgleda kao jedna nuklearna katastrofa”.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji