MESARA U SELU KRAJ ŠAPCA POSTALA POZNATA PREKO NOĆI: Natpis na njenim vratima GOVORI SVE (FOTO)

Obaveštenje na vratima radnje u šabačkom naselju Lipolist oduševilo je sve! U pitanju je veliki gest koji pokazuje da još ia dobrih ljudi.

– Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu sebi da priušte, kuvan obrok dajemo besplatno! Mesara Jevtić nikoga neće ostaviti gladnim – zalepljeno je na vrata porodične radnje u mačvanskom selu Lipolist.

Porodica Jevtić siromašnim sugrađanima poklanja kuvani obrok jer – niko ne sme da bude gladan!

– Svakog dana nam ostaje višak hrane,i mi smo i ovih dana davali ljudima taj višak koji nam ostane, jer, nemaština je velika, ljudi nemaju, i zašto ne pomoći ljudima, tako da nam je to prvenstveno cilj naše humanitarne akcije – rekla je Jelena Jevtić iz Lipolista u izjavi za RTS.

Odluka je “stupila na snagu” juče, a obaveštenje je već izazvalo veliku pažnju javnosti na društvenim mrežama.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji