DOKTORKA GRUJIČIĆ BEZ PARDONA PROGOVORILA O NESTOROVIĆU: Da li je ovo relano da je rekla?

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić izjavila je da je ružan potez prijava Branimira Nestorovića sudu časti od strane udruženja “Ujedinjeni protiv kovida”.

– Želim da vidim imena i prezimena ljudi iz te grupe. Mi svi znamo ko je Branimir Nestorović, njegova biografija je dostupna na Internetu. Možda su ljubomorni zbog toga što narod više veruje Branimiru Nestoroviću, nego nekom drugom. Mislim da je to ružan potez. Učili smo zajedno sa bolešću, ali Branimira Nestorovića prijavljivati sudu časti… Neka kažu ko su oni, a “grupa protiv kovida?” Pa svi se mi borimo protiv Kovida – rekla je Grujičić u jutarnjem programu TV Prva.

Podsećamo, udruženje Ujedinjeni protiv kovida podnelo je prijavu protiv Nestorovića zbog povrede Etičkog kodeksa Lekarske komore Srbije.

- Podržavam doktora Nestorovića, zna se ko je on, sve je transparentno. LJubomorni su na njega jer ga narod voli. Izgleda da je u tome problem, a ne njegove izjave, jer je u pitanju nova bolest i saznanja se menjaju iz dana u dan. SZO je do sada izdala čak 10 protokola o lečenju kovida - rekla je doktorka Grujičić za tv Prva.

Pulmolog i nekadašnji član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona dr Branimir Nestorović odgovorio je na prijavu koju je Prvostepenom sudu časti Lekarske komore Beograd podnelo Udruženje Ujedinjeni protiv kovida.

– Imam predlog za Ujedinjene protiv kovida (a ja mislim da smo svi protiv). Odredite jednog ili dvojicu kolega i da sučelimo stavove na nekoj nacionalnoj televiziji – napisao je Nestorović na Fejsbuk profilu.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji