FOTO Sreli se vladika Grigorije i Dejan Bodiroga

Episkop Grigorije i prosavljeni košarkaš Dejan Bodiroga sreli su se ponovo u jednom kafiću, što su kamere zabeležile, a jedan korisnik Tvitera preneo na ovoj društvenoj mreži.

Jedan korisnik društvene mreže Tviter, objavio na ovom mreži fotografiju na kojoj se vidi kako u opuštenoj varijanti razgovaraju episkop dizeldorfski i nemački Grigorije i bivši košarkaš Barselone i reprezentacije Srbije Dejan Bodiroga.

Nije poznato kada je nastala pomenuta fotografija, ali je jasno da je u pitanju letnje vreme.

Na fotografiji se vidi da njih dvojica sede u društvu još nekoliko poznanika i prijatelja, te da uživaju u kafu po vrelom letnjem danu.

Pored toga što se sastaju, episkop Grigorije i Dejan Bodiroga, oni se često u javnosti spominju kao ljudi koji su bliski politici. Iako načelno ne pripadaju političkim partijama, niti su izrazili želju da se kandidaju na izborima, javnost je više puta isticala da su oni dobri protivkandidati aktuelnoj vlasti.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji