Srpski pisac ŠOKIRAO ceo narod: Tvrdi da sve vreme živimo u LAŽI, zanemećete kada čujete njegove reči

Srpski publicista i pisac Milan Vidojević je u svom intervjuu šokirao sve gledaoce jednog popularnog “Jutjub” kanala u Srbiji.

Vidojević je, dok je pričao sa voditeljem o raznim temama o globalnim zaverama, spomenuo da se niko ne usuđuje da kaže da sunce nije užarena lopta, već kako on tvrdi, reč je o hladnoj fisiji kojom se zagreva omotač zemlje.

– Niko se ne usuđuje da kaže da sunce nije užarena lopta, reč je o hladnoj fisiji. Zagreva se sunčevim zracima omotač zemlje, kako mislite da milijardama kilometra topli zrak ide kroz apsolutnu nulu i ne ohladi se. Kako se taj zrak ne ohladi od sunca do zemlje – rekao je Vidojević.

Vidojević tokom ovog objašnjenja u svojim tvrdnjama nije izneo argumentovane stavove koji bi se protivili već postojećoj naučnoj definiciji o Suncu.

Dokazani zvanični stav i definicija nauke je da je Sunce nama najbliža zvezda i gotovo savršena kugla koja se sastoji od gasovite vruće plazme. Ono ima jako magnetno polje. Sunce pripada spektralnoj klasi G2V. G2 koje označava da je temperatura na površini približno 5.500°C .

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji