STRAŠNO! Novi detalji stravičnog zločina u Beču – ŠIPTAR LIŠIO ŽIVOTA SRBINA ZBOG TRI SRPKINJE!

Perica Gavrilović (37) sa drugom Almirom M. (28) prigovorio devojkama iz Srbije što se druže sa sumnjivim Albancima! Šiptar A. S. potegao nož, pa ubio Pericu, a teško ranio Almira.

Perica Gavrilović (37), rodom iz Bele Crkve, ubijen je u subotu u zoru ispred svog kafića u Beču kada mu je Šiptar A. S. (28), koji je bio u društvu tri Srpkinje, zabio nož u grudi! Perica je prethodno sa drugom Almirom M. (28) prigovorio tim devojkama što se druže sa sumnjivim Albancem, a A. S. je skočio i ubio Gavrilovića, a teško ranio njegovog prijatelja!

Nakon zločina pobegli su i krvnik Šiptar i Srpkinje koje su bile s njim.

Krvnik je potom pobegao i austrijska policija traga za njim. Prema nezvaničnim saznanjima, on ima srpsko državljanstvo i prebivalište u Nišu.

Peričin prijatelj ispričao nam je da je u Gavrilovićevom klubu „Spejs bar laundž“ kobne noći bila žurka, na kojoj je bila i grupa Albanaca sa tri Srpkinje.

– Perica se već u kafiću pokačio sa tim Šiptarom oko nekog bezazlenog razloga. Svi su bili pod dejstvom alkohola, došlo je do nekog koškanja, ali se sve brzo smirilo. Pred zoru, kad se žurka završila, Perica i Almir su krenuli do obližnje taksi stanice jer nisu hteli da voze pripiti. Međutim, ispred kafića je bio A. S. sa devojkama iz Srbije – navodi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Perica i Almir, koji je takođe državljanin Srbije, zamerili su svojim zemljakinjama što izlaze sa Albancima.

– Perica je, navodno, dobacio nešto u stilu: „Devojke, pored toliko naših ljudi, vi izlazite s nekim sumnjivim Albancima.“ Razjareni Šiptar je odmah nasrnuo na njih, potegao nož i zario ga Perici u grudi, a Almiru u stomak. Nakon toga su pobegli i taj Šiptar i Srpkinje koje su bile s njim – priča prijatelj ubijenog.

Albanci likuju i prete na društvenim mrežama

Mnogi Albanci su sa radošću na društvenim mrežama ispratili vest da je njihov sunarodnik nožem ubio Srbina.

„Ovo je samo početak osvete Albanaca…“, glasi jedna poruka, dok u drugoj stoji: „Platićete za sve što ste uradili na Kosovu. Ako ne vi, onda vaša deca. Kao pravom Albancu, verujte mi na reč.“

Teško ranjeni Gavrilović je iskrvario nasred ulice, dok je Almiru pomoć ukazana u jednoj od bečkih bolnica.

– Perica je bio dobar čovek, svima je pomagao. Bio je vredan mladić i nije se libio nijednog posla. Kada nije bilo posla u noćnom klubu, sam je krečio, lepio pločice… Ni on ni Almir nisu bili neke kavgadžije, ne znam da li su se u život s nekim potukli – priča Peričin prijatelj.

Prema pisanju austrijskih medija, bečka policija intenzivno traga za A. S. i dvojicom njegovih prijatelja koji su bili s njim kobne noći u klubu „Spejs bar laundž“. Policija ih je lako identifikovala, pogotovo jer je mesto gde se dogodio napad pokriveno video-nadzorom.

Inače, taj kraj Beča je poznat po brojnim noćnim klubovima, a Peričin kafić je važio za mesto gde je dobar provod i gde su nastupali naši poznati pevači.

Još nije poznato gde i kada će Perica Gavrilović biti sahranjen, ali postoji mogućnost da pogreb bude u okolini Bele Crkve, odakle je rodom. On nije bio oženjen i imao je brata.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji