NE, NIJE VIC: Srbin i Bosanac napravili haos u kafani u Nemačkoj!

Prava drama odvijala se na ulicama nemačkog Karlsruea u noći s četvrtka na petak. Trojica gostiju nisu želela da napuste kafanu i pored više molbi vlasnika (53) da je isteklo radno vreme.

Kada su krenuli da razbijaju inventar vlasnik je uspeo, uz pomoć jedne osobe, da izbaci nasilnike iz objekta.

Tada su dvojica siledžija, državljanin Srbije (21) i državljanin BiH (32), napali vlasnika kafane oštrim predmetom. Ovaj je srećom uspeo da se izmakne i spasi se težih posledica. On je zadobio samo lakše povrede ruke.

Njih dvojica potom ulaze u stariji "opel" francuskih registarskih oznaka i beže s mesta incidenta. Policijska patrola kreće za njima i nakon potere uspevaju da zaustave automobil.

Nasilnici su pokušali da se sakriju u vrtovima obližnjih privatnih kuća, ali policija je brzo pronašla i uhapsila državljanina Srbije. Dva sata kasnije, oko 5.20 ujutro slobode je lišen i njegov "kompanjon" – državljanin BiH – kada se vraćao u obližnji izbeglički centar.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji