BOSANKA NERMINA MEKIĆ: Udala sam se za fudbalera koji zarađuje, a ja sam PRAVA DOMAĆICA (FOTO)

Supruga holandskog defanzivca, novom se “vozilicom” nedavno pohvalila i na Instagramu, a fanovi su pohvalili i automobili i njen izgled koji je besprijekoran.

Lijepa Sarajka nastanjena u Velikoj Britaniji svog je supruga, osim novog automobila, nedavno koštala i utakmice koju nije odigrao zbog odluke predsjednika kluba Paula Lamberta koji je ga je kaznio zbog večernjeg provoda s Nerminom noć prije utakmice.

“Domaćica iz Cheshirea”, kako se opisuje na Instagramu, živi pravim životom žene fudbalera te uživa u luksuznom životu kojim se često hvali na društvenim mrežama. Pokrenula je i video blog

Holandski fudbaler i standardni član Stoke Cityja Erik Pieters, boravio je u glavnom gradu BiH. Razlog Pietersovog boravka u Sarajevu je Nermina Mekić.

Fudbaler Stokea prije dvije godine sklopio je brak sa Bosanskom, a supruga mu je odlučila pokazati ljepote Sarajeva, kojim je Pieters ostao oduševljen. Uživao je u ćevapima na Baščaršiji i pogledu na grad iz restorana Park prinčeva.

Inače, u jednom intervjuu, Erik Pieters je otkrio da je Bosanka Nermina Makić, razlog njegovih dobrih partija na zelenom terenu.

Nermina Mekić je foto model i manekenka. Rođena je u Sarajevu 1990. godine. Tokom rata, porodica Nermine Mekić izbjegla je iz Sarajeva i kutak za mirniji život pronašla je u Holandiji, gdje je Nermina završila svoje školovanje. Danas sa svojim izabranikom živi u Engleskoj.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji