VEOMA TUŽAN PRIZOR: Ovo je SKROMNA kućica u kojoj je preminuo slavni Maradona, nakon operacije na mozgu!

Slavni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je prošle srede u kući u koju je odveden nakon operacije na mozgu i puštanja iz bolnice.

 

Argentinski mediji prenose da taj objekat ima veliko dvorište, ali da njegova opremljenost i stanje, nisu adekvatni potrebama čoveka koji je tek izašao i čije lečenje je trebalo da se nastavi u kućnim uslovima.

 

Maradona je imao veliko dvorište, mali bazen, ali je kuća izgledala više nego skromno, bez skupog nameštaja, sa staromodnim plakarima, stolovima, krevetima, ali i toaletom koji nije odavao utisak komfora.

Advokat medicinske sestre koja je brinula o Maradoni do poslednjeg dana života ističe da su uslovi za ovakvog pacijenta, koji je imao operaciju na mozgu nekoliko nedelja ranije, bili očajni i da bi u svakoj drugoj kući on preživeo.

 

"Nije imao svoju kuću u koju bi mogao da ode nakon izlaska iz bolnice. Tamo gde su ga odveli, nije bilo dobro. U bilo kojoj drugoj kući Dijego bi danas bio živ. Doktori nisu zvali nikog kad mu je otkucaj srca porastao. Odgovorni su Luke i psihijatar. Oni su ga puštali da uzima tablete" - naveo je advokat.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji