Delegacija Fudbalskog saveza Srbije u Parizu na kongresu FIFA

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, čiji je "Blic" medijski sponzor, nalazi se na 69. kongresu Svetske kuće Fudbala (FIFA) koji se održava u Parizu.

Mirko Gluscevic
Gluscevic Mirko FSS

Interese našeg fudbal u prestonici Francuske brane Marko Pantelić, potpredsednik FSS-a, Mirko Gluščević, zamenik generalnog sekretara i Bojan Pavićević, direktor za ženski fudbal i futsal u FSS-u.

Mirko Gluscevic

Podsetimo, fudbaleri Srbije u petak od 20.45 nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine utakmicom protiv Ukrajine u Lavovu.

Gluscevic Mirko FSS
Gluscevic Mirko Fudbalski Savez Beograda

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji