Piksi zaplakao kad je čuo vest: Ovako ga niko nije iznenadio!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi posetio je grad Niš i opštinu Palilula u kojoj je rođen i odrastao.

Predsednik Opštine je najavio da će biti pokrenuta inicijativa da se gradski stadion u Nišu nazove "Dragan Stojković Piksi"

Selektor Srbije nije mogao da obuzda emocije kad je video prijatelje, komšije i drage ljude i čuo za tu incijativu, pa je zaplakao.

-  Ljubav mi je oduvek bila pokretač svega i zahvaljujući porodici i mojim Nišlijama ja sam uspeo da ostvarim sve svoje snove.

- Kada vidim te ljude meni to pobuđuje neke emocije koje ja ne mogu da kontrolišem. Moraću da se pazim,  jer me doboko dirnulo sve ovo, naravno pozitivno. Hvala vam svima i na mene možete da računate uvek

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji