TUGA U POŽAREVCU: Razmišljao je da ih ubije, ali nije mogao da okrvavi ruke, već se obesio

U Drmnu kod Požarevca rasvetljava se samoubistvo Zorana Bogdanovića (34) kojii je ostavio oproštajno pismo. Od dvojice kriminalaca uzeo 1.550 evra, a tražili mu da vrati 20.000

ZORAN Bogdanović (34) iz Drmna kod Požarevca, koji se ubio na Vidovdan, ostavio je oproštajno pismo u kojem je naveo da to čini zbog dugova i pretnji zelenaša. On se obesio na terasi kuće svoje majke u ovom mestu, a sahranjen je prošlog petka na seoskom groblju.

Zoran se u poruci izvinio svojoj majci, ali i drugovima, koji su mu pomagali da se izvuče iz dugova. Posebno je tražio oproštaj od supruge, koja je, kako nezvanično saznajemo, bila u Beogradu na veštačkoj oplodnji.

Kako “Novosti” saznaju, na terasi je pronađeno njegovo oproštajno pismo i 18 opušaka od cigareta. NJih je pokojni Zoran popušio dok je u očajnom stanju sastavljao pismo na čak nekoliko strana. Kao glavni razlog samoubistva, on navodi dugove prema zelenašima i detaljno iznosi koliko je pozajmio i koliko je morao da im vrati.

- Od jednog čoveka je pozajmio 1.050 evra, a vratio 2.700, ali je ovaj zahtevao još 12.000. Drugi mu je dao 500, dobio nazad 2.740, ali je tražio još 3.000 evra. To znači da je Zoran ukupno uzeo 1.550, vratio 5.440, ali su mu tražili još 15.000 - kaže izvor “Novosti” blizak istrazi.

Zoran u pismu tvrdi da su mu zelenaši, tražeći novac, često pretili da će da naude i njemu i njegovoj majci i supruzi. Pošto nije video izlaz iz ovakve situacije, odlučio se na samoubistvo. O ovom slučaju niko od porodice i istražnih organa nije želeo da daje bilo kakve izjave. Ipak, njegovi prijatelji, koji nisu želeli da im otkrivamo identitet, tvrde da su za Zoranovu smrt direktni krivci zelenaši.

- Mi smo Zoranu pomagali novčano koliko smo mogli, i te smo mu dugove oprostili. Međutim, zelenaši su mu tražili velike sume novca i on više nije video izlaz. Pošto je policija preuzela njegovo oproštajno pismo, očekujemo i tražimo da se smrt našeg druga rasvetli i da krivci odgovaraju pred zakonom - rekao nam je jedan od Zoranovih drugova.

Policijska uprava Požarevac

Nesrećni čovek je radio u kostolačkom privrednom društvu “Georad”. NJegovi drugovi i kolege kažu da je bio vredan radnik i dobar i omiljen u društvu. Sahranjen je prošlog petka na seoskom groblju, u prisustvu brojnih prijatelja i meštana.

USLOVNO OSUĐEN

POKOJNI Zoran je pre nekoliko godina u očaju opljačkao poštu u Drmnu. Međutim, ubrzo je uhapšen i osuđen. Dobio je samo uslovnu zatvorsku kaznu, jer mu je to bilo prvo krivično delo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji