BILI SU ZDRAVA I NORMALNA PORODICA, A SADA ŽIVI KAO BILJKA: Ivani pre 2 godine poginula beba, a pre 4 mama, tata i brat!

Osmomesečni dečak Igor Stanojević poginuo je pre tačno dve godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Negotin, dok su njegovi roditelji Ivana i Nenad tada povređeni, kada su na njih naletela dva vozila koja su se, kako se sumnjalo, trkala.

Da ova tragedija bude još veća, na istom mestu 13. januara 2018. poginuli su baba i deda, kao i ujak nastradale bebe. Podsetimo, nesreća u kojoj je život izgubio maleni Igor, dogodila se oko 12 sati, dok je porodica Stanojević bila u "pežou 106", a na njih su otpozadi naletela dva automobila koja su ih udarila.

- Beba je bila pozadi u auto-sedištu i bila je vezana, a pored nje je sedela majka Ivana, takođe propisno vezana, dok je tata Nenad vozio. Na njih su otpozadi naletela dva automobila, "sitroen C4" i "pežo 307", i tada se pričalo da su se vozači ta dva auta trkali - podseća izvor i dodaje da je beba samo dan pre udesa napunila osam meseci.

Dečakov otac tada je lakše povređen, kao i majka koja je nekoliko dana bila u bolnici. Policija je posle ove teške tragedije uhapsila M. M. (37) iz Negotina i njegovog prijatelja Đ. D. (27) iz okoline Negotina, vozače "pežoa 307" i "sitroena C4", zbog sumnje da su izazvali teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja.

- U maju 2021. protiv njih je podignut optužni predlog zbog izaizivanja saobraćane nesreće sa smrtnim ishodom. Nakon nesreće analizom krvi ustanovljeno je da je M. M. bio drogiran, imao je tragove opojne droge anfetamin - kaže izvor.

Nenad Stanojević, otac nastradale bebe, tada je smogao snage i opisao kako je ostao bez deteta.

- Ivana i Igor su propisno bili vezani na zadnjem sedištu. Najednom sam u retrovizoru video dva auta, ne sećam se koje marke, kako brzo voze iza mene. Jedan je počeo da me pretiče i svom silinom udario u predelu zadnjeg sedišta, baš gde je sedela beba. Drugi nas je udario otpozadi - rekao je tada Nenad i dodao da je nakon toga izašao iz auta i viknuo: "Gde jurite tako?!"

- Otvorio sam zadnja vrata i uzeo Igora iz sedišta. Dok sam ga držao u naručju, disao je. Supruga, iako povređena, uspela je da izađe iz kola. Zaustavio sam prvi automobil koji je naišao i odvezli smo se u bolnicu. Moj sin je disao i kad smo stigli, ali sve tiše... Nesrećni čovek naveo je da su nakon toga saznali da im je dete preminulo.

Meštani zaječarskog sela Grljan, odakle je Ivana rodom, za Kurir kažu da je ona nakon što je izgubila dete van sebe.

- Ivana je tada u trenu izgubila sve. Smisao života je nestao, ali je onda dobila dete i bila je srećna iako je patila što njena porodica nije upoznala njenog sina. Čuli smo da nakon što je izgubila dete živi kao biljka. Nije joj dobro i samo pati, a svi su bili zdrava, normalna i složna porodica - kažu meštani ovog sela:

- Kažu da je sahrana mališanu bila nešto što se u našim selima ne viđa. Prevelika tuga za Ivanu i njenog supruga koji je i kada je izgubila porodicu bio uz nju.

Oni dodaju da je Ivanin brat Ivan trebalo da se ženi pre nego što je poginuo.

- Ivan je bio momak za ženidbu, ali je nastradao sa roditeljima. O toj nesreći se i dalje priča i svima je jezivo kako je cela porodica stradala u času.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji