Ivana sva u bunilu izletela i vikala "ubiće me, pomozite ljudi": Komšije o mrtvom paru u Melencima

Komšija napominje da je čuo priču da je Dobrica prvo ubio Ivanu, pa zatim sebe

Beživotno telo Ivane A. (36) pronašla je njena majka u Melencima nakon što joj se ćerka nekoliko dana nije javljala. Kako pričaju komšije žrtva je nedavno izletela na ulicu i vikala "ubiće me, pomozite ljudi". 

Takođe je pronađen i leš Dobrice A. (42).

Komšije prepričavaju okolnosti koje su prethodile tragediji koja je potresla celo mesto.

- Ja sam tu treća kuća od njih, svašta se dešavalo. Ivana je često istrčavala na ulicu i zvala pomoć, nedavno je sva u bunilu izletela i vikala "ubiće me, pomozite ljudi" - priča komšija

Komšija napominje da je čuo priču da je Dobrica prvo ubio Ivanu, pa zatim sebe.

- Da su mnogo pili, to pouzdano znam, e sad da li su bili uživaoci narkotika, kako po selu priča, to ne znam i ne mogu pouzdano da tvrdim - priča žena srednjih godina iz iste ulice, koja još dodaje da su i danju i noći, svi prozori na Ivaninoj kući bili otvoreni i da se često čula vika i svađa.

Meštani potvrđuju da je Ivana iz prvog braka sa suprugom iz Elemira, imala dva sina, tinejdžerskog uzrasta, koji žive sa ocem u ovom selu i da ih je retko viđala,  od kako je napustila Elemir i vratila se u Melence, gde je radila kao trgovac u jednoj kineskoj prodavnici.

Tela Ivane A. (36) i njenog supruga Dobrice A. (42) pronađena su u njenoj kući u Melencima. Žrtvin brat rekao je da je obdukcioni nalaz potvrdio da je njegova sestra ubijena.

Istraga je u toku, a u javnost za sada nije stiglo mnogo detalja.

Brat pokojne Ivane, Igor Radišić (39) iz Melenaca ne zna mnogo o slučaju.

- Rečeno nam je da je obdukcioni nalaz u Novom Sadu potvrdio da je moja sestra ubijena. Detalje ubistva ne znam. Sve ukazuje na to da je izvršeno ubistvo i samoubistvo. O svim ostalim detaljima bićemo naknadno obavešteni - ispričao je tugom slomljeni Igor.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji