BORANI NE MOGU DA SE DOZOVU SEBI POSLE NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Potresne reči oproštaja na čitulji za oca i sina (FOTO)

 Tragična sudbina oca i sina iz Bora koji su zajedno skočili u smrt i dan posle sahrane glavna je tema u ovom gradiću zbog koje ni komšije nastradalih ni meštani još ne mogu da se dozovu sebi.

Osnovno je pitanje zašto, šta je tako strašno moglo da se dogodi ili da ih uznemiri da se obojica odluče na ovakav korak. Na društvenim mrežama pojavila se i čitulja sa potresnim rečima oproštaja od oca i sina.

Dejan R. (37) i njegov otac Miodrag (61) izvršili su samoubistvo skokom sa terase osmog sprata zgrade broj 36 u borskoj Ulici "3. oktobar". Nezapamćena porodična tragedija desila se u nedelju oko podneva. Svemu je prethodila svađa između oca i sina.

Prvi je skočio Dejan, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a za njim je u smrt krenuo i njegov otac Miodrag.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji