TATA POTRESNIM GOVOROM NA ĆERKINOJ SAHRANI POZVAO SVE NA RUČAK: Obukli smo našeg anđela u belo da ga udamo danas! Dođite, svadba je!

"Ja nisam govornik ni za mnogo vesele stvari, ali neka sila me je naterala da progovorim vrlo mali broj reči. Da vam kažem da je ovo dete, Irena, Nadino i moje dete, ali nije obično dete. To je anđeo koji se vrlo retko rađa. Moja Nada i ja obukli smo našeg anđela u belo, da našeg anđela udamo danas. Svi prisutni ste svatovi, Irene i moje ćerke, neka vam Bog da sve najbolje. Neka niko od vas ne dozivi sudbinu koji je doživeo Nadin i moj anđeo. Naš anđeo Irena počivaće ovde pored svog momka i ne daj Bože da bilo čije dete pravi svadbu kao naše dete ovako", sa suzama u očima završio je govor Irenin otac Momčilo.

Nakon njega, svim prisutnim obratio se ujak, koji je takođe rasplakao svojim govorom.

Irenin otac pozvao je sve koji su došli da posle sahrane dođu na ručak, najpotresnijim mogućim rečima:

"Dođite, svadba je! Nije pravedno od Boga što je takva, ali svadba je! Majka je nakon spuštanja kovčega u raku bacila crveni pa beli buket i jauknula:  - Irena, ljubavi moja!"

Podsetimo, Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi.

Veljko, koji je sa njom bio u vezi mesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe. Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve. Pošto se nije javljao na telefon ni posle pola sata, kada je uveliko trebalo da su stigli, njegovi prijatelji su pošli peške za njima i naišli na jeziv prizor, Veljka i Irenu poginule u udesu.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil mojkovačkih registracija preticao je vozila i pokosio motor na kom je bilo dvoje mladih.

Nesrećna majka objašnjava da je Irena pre desetak dana otišla u Budvu da tamo radi i da joj se potom pridružio dečko.

- Zabavljali su se oko mesec dana. Ona je tamo otišla da radi u hotelu, a on je, kako sam razumela, otišao pre dva dana motorom da joj bude bliže. Verujem da su se baš zavoleli. Irena je bila obazriva i pažljiva, znala je koliko je opasno voziti se motorom, ali eto, valjda je ta ljubav prema tom mladiću, koji je takođe iz Velike Plane, bila jača. On je voleo motore - priča Nadežda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji