Južna Srbija

Južna Srbija (282)

Prema priči očevidaca iz obližnjih lokala, devojčica je na pločnik pala raširenih ruku

Majka devojčice stare 17 meseca koja je jutros premila zbog povreda zadobijenih nakon pada sa drugog sprata zgrade u Kraljevu, ostavila je bolnu poruku na društvenim mrežama u kojoj se zahvalila svima na podršci.

- Znate, od kada sam rodila Kasiju, uvek sam se zahvaljivala Bogu. Koliko je nestvarna, koliko je najbolja na celom svetu. Stalno bih plakala od sreće jer prosto ne mogu da verujem kakvog anđela sam rodila. Anđelima nije mesto ovde. Hvala svima na porukama, na molitvama, na apsolutno svemu. Moj anđeo je sada na nekom boljem mestu - napisala je majka devojčice na društvenoj mreži Instagram.

Devojčica je pala kroz prozor na drugom spratu zgrade u kojoj živi sa majkom. Kraj prozora je bio kauč ili krevet na koje se dete popelo i tako palo kroz otvoren prozor.

- Dete je dovezeno u veoma teškom stanju. Uz sav napor lekara u Kliničkom centru Kragujevac da je spasu, malena je izgubila borbu za život. Nažalost preminula je rano jutros - rekli su iz bolnice.

Podsetimo, Hitnu pomoć pozvao je neko od prolaznika koji je primetio devojčicu na pločniku.

- Hitnu pomoć je pozvao neko jer je video dete na pločniku. Devojčica je imala višestruke prelome lobanje i krvaranja i bila je bez svesti - rekli su za "Blic" u bolnici.

Prema priči očevidaca iz obližnjih lokala, devojčica je na pločnik pala raširenih ruku.

Sve je u subotu, od svitanja do popodnevnih sati, ličilo Velimiru Radakoviću (29) iz Kragujevca, dok je čamcem krstario Gružanskim jezerom i zabacivao varalicu, da će se kući vratiti bez ulova, ali ostao je uporan. I upecao ribu svog života.

Meso soma teškog 82 kilograma i dugog 210 centimetara istog dana podelio je sa prijateljima, ali ostala je priča kako je jezersku neman, koja mu umalo nije prevrnula čamac, izvlačio puna dva i po sata i zaradio upalu mišića.

- Adrenalin me je toliko cepao da bukvalno nisam znao gde se nalazim, a ruke me bolele, a bole me i danas, kao da sam ceo dan iznosio stenje - priča Radaković.

Sa drugom Slobodanom Jokićevićem u subotu je malim, laganim, poliesterskim čamcem obilazio potez od ostrva na Gružanskom jezeru do mesta Dragušica. Nikakve naznake da će se štap zatresti nije bilo. A onda oko 13.30 grdosija se polakomila na varalicu koju mu je upravo Slobodan poklonio, istu onu na koju je na prethodnom izlasku na vodu upecao soma od 18 kilograma. Do prekjuče svoj najveći trofej.

Dejanov ulov...

Riba je vukla ribolovce po jezeru i pretila da im prevrne čamac

- U trenucima kada sam osetio udarac ribu nisam uspeo da pomerim. Odmah sam znao da je u pitanju nešto baš veliko. Počela je borba. Uvek kada sam je podizao od dna, a bilo je tako 10-15 puta, ona se iznova davala u beg, jurila nezadrživo kao torpedo i izvlačila mi po 100 metara strune. Mislio sam da joj neću moći ništa, - kaže Kragujevčanin.

U blizini se nalazio čamac sa ribarima od kojih koji su Radaković i Jokićević zatražili pomoć. Umesto nje dobili su samo pesimističan odgovor: „Nećete uspeti! Ili će ti pokidati strunu, ili polomiti štap, nema teorije da ćete je izvući“.

- Ubili su me u pojam, ali se nisam dao, što u inat njima dvojici što zbog želje da izvučem grdosiju. Znajući da ne postoji nikakva šansa da sami savladamo tolikog soma, pozvali smo dvojicu drugara koji su se u to vreme nalazili na drugom delu jezera. Rekli smo im da imam ogromnu biru na štapu, a oni seli u čamac i krenuli ka nama - prepričava Radaković.

Ne može izračunati tačno koliko, ali, najmanje kilometar som ih je zajedno sa čamcem kao igračku vukao jezerom gore – dole. Na trenutke im je, koliko su brzo išli, ličilo da se voze gliserom. Natezao je Velimir štap, nijednog trena nije somu dozvolio da odmori, ali u stvari som je vukao njih jezerom.

- Kada sam ga prvi put podigao na površinu primetio sam da se drži samo na jednom kraku trokrake udice. Ostale je uspeo da ispravi. Šansa da se otkine bila je ogromna, ali je pomoć prijatelja stigla u pravi čas. Njih dvojica poneli su opremu za izvlačenje ribe, - nastavlja Velimir.

 

Oko 16 sati je bilo kada su prihvatili soma. Toliko se čamac u tim trenucima nageo da je, kaže, pet centimetara nedostajalo da u njega uđe voda. Drugovi su im prišli sa suprotnog boka i držali plovilo da se ne prevrne. Ubzo je grdosija bila u njemu. Čamac je bio toliko dug da je som jedva svom dužinom uspeo da se pruži po podu.

-Toliko sam bio zanet i uzbuđen da sam izgubio svaku predstavu o vremenu. Dva i po sata je trajalo, ja sam mislio da je prošlo duplo više. Krenuli smo ka Bumbarevskom zalivu, tamo na obali nas je čekala gomila ljudi koji su znali šta imamo u čamcu. Izmerili smo ulov, ali niko od prisutnih nije mogao da se seti da li je ikada na Gružanskom jezeru na varalicu uhvaćen ovoliki som. Ruke su me toliko bolele da sam jedva uspeo da držim soma dok smo ga uspravljali da se fotografišemo, - prepričao nam je ribolovac iz Kragujevca.

Milan N. (41) iz Trstenika, koji je nastradao kad je automobilom sleteo u kanal pored Zapadne Morave, samo tri pre pogibije objavio je svoju fotografiju uz reči koje nakon nesreće deluju zlosutno.

- Zadnja vožnja za ovu godinu - napisao je Milan 6. septembra uz svoju fotografiju u Gornjem Dubiču kod Trstenika

Nastradali Trsteničanin verovatno je mislio na poslednju ovogodišnju vožnju biciklom u prirodi, ali nažalost ispostavilo se da je to bila i njegova poslednja vožnja u životu.

Prijatelji se od Milana opraštaju na društvenim mrežama.

- E moj Milanče... I ispade zadnja vožnja... Neka te anđeli čuvaju! Svi smo tužni - napisala je jedna korisnica.

- Poslednja vožnja dobri čoveče! Nadam se da si otišao sa osmehom. Tako te pamtimo - napisao je jedan Milanov prijatelj.

- Srećan put, Hani, vidimo se tamo - napisao je drugi prijatelj.

- Počivaj u miru prijatelju! Neka tvoj osmeh i veseli duh nađe mir u rajskom carstvu - nadovezao se jedan prijatelj.

Milan je inače za nekoliko dana trebalo da otputuje u Urugvaj da radi. Obišao je svet radeći kao mašinac, a prema rečima njegovih prijatelja bio je avanturista koji je voleo da putuje i upoznaju nove predele.

Podsetimo, Milan je nastradao sinoć kad je svojom "hondom" izleteo sa lokalnog puta u Bogdanju i sleteo u kanal pored reke. Od zadobijenih povreda je preminuo na putu do bolnice.

Ubistvu Nebojše Milenkovića (25), iz sela Stubal kod Kraljeva, prethodila je masovna tuča tokom jedne proslave u selu, što se vidi na uznemirujućem snimku do kog je došao Kurir.

Na početku video-zapisa vidi se kako muškarac u plavom prsluku fizički nasrće na jednog mladića. Inače, mušarac u plavom prsluku je brat ubijenog Nebojše.

Zasad nije najjasnije ko je zadao kobne udarce nastradalom Nebojši, jer se tuča događala i van dometa sigurnosnih kamera. Međutim, na snimku se vidi da je osumnjičeni M. M., jedini kome je određen pritvor do 30 dana, najpre pokušao da razdvoji učesnike masovnog obračuna, a kasnije je udario momka u plavom prsluku, sa početka snimka.

Međutim napadnuti je ubrzo ušao unutra i pozvao svoje prijatelje...

PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

UZNEMIRUJUĆE! Strašan snimak MASOVNE TUČE u Kraljevu u kojoj je nastradao Nebojša Milenković (25)!
04:26

UZNEMIRUJUĆE! Strašan snimak MASOVNE TUČE u Kraljevu u kojoj je nastradao Nebojša Milenković (25)!

Taman kad je izgledalo da se sve smirilo, došli su prijatelji napadnutog mladića, posle čega je obračun eskalirao. U jednom momentu nastradali Nemanja se pridružuje kako bi pomogao bratu, ali posle razmene udaraca nestaje u mraku. Zasad je nejasno kako je dobio koban udarac, posle čega je pao na pločnik.

Osumnjičeni M. M. (levo u sivoj košulji) i nastradali Nebojša u plavoj dukserici
OSUMNJIČENI M. M. (LEVO U SIVOJ KOŠULJI) I NASTRADALI NEBOJŠA U PLAVOJ DUKSERICI FOTO: PRINTSCREEN/KURIR

Po nezvaničnim saznanjima, navodno je muškarac u plavom prsluku, inače brat ubijenog mladića, otpočeo komunikaciju sa jednom devojkom, na šta je njen suprug reagovao i skočio na njega, te je tuča tada započeta.

Nastradali mladić u plavoj dukserici
NASTRADALI MLADIĆ U PLAVOJ DUKSERICI FOTO: PRINTSCREEN/KURIR

Kraljevačka policija iste večeri uhapsila je četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči, koja se dogodila u noći između petka i subote 21. avgusta.

Lider Stranke pravde i pomirenja otišao toliko daleko da je počeo otvoreno da zagovara uzimanje pravde u svoje ruke. Bezbednjaci upozoravaju na zapaljivu atmosferu koja vlada u ovom delu Srbije

Narodni poslanik i lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić zvecka oružjem! On je najpre optužio Sandžačku demokratsku partiju (SDP) Rasima Ljajića da je povezana sa nedavnim napadom iz vatrenog oružja na novinara Edina Hamidovića u Sjenici, a potom je i pozvao narod - da se naoruža.

Zukorlić je, naime, rekao da su odgovorni za napad na Hamidovića pripadnici kriminalne grupe i eksponenti SDP.

- SDP prerasta u ozbiljnu kriminalističku organizaciju. Ukoliko policija u Raškoj oblasti ne raskine sa podrškom organizovanom narko-kriminalu, pozvaću narod da kupi oružje i da se brani - naveo je Zukorlić.

Podsetimo, Edin Hamidović, urednik stranice na Fejsbuku Sjeničke novine, zadobio je povrede opasne po život u pucnjavi koja se u petak uveče dogodila u centru Sjenice.

Naočigled velikog broja prisutnih, napadač je, prema nezvaničnim informacijama, iz auta u pokretu otvorio vatru na Hamidovića i pogodio ga sa četiri metka. Dva metka pogodila su ga u stomak, jedan u rame i jedan u nogu potkačivši arteriju, zbog čega je došlo do obilnog krvarenja. On je sa teškim povredama prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde je operisan. Tokom vikenda njegovo stanje je bilo stabilno, ali se u nedelju naglo pogoršalo i životno ugroženi novinar je prebačen u kragujevačku bolnicu.

Pretio i ranije

Zukorlić je, podsetimo, i ranije upućivao preteće poruke i zapaljive izjave. Tako je 2014. u intervjuu kuvajtskoj televiziji El, dok je još bio sandžački muftija, rekao da je Sandžak već 100 godina pod srpskom i crnogorskom okupacijom, da je regija na važnom geografskom položaju, te da bi trebalo da dobije, ako ne državu, a ono makar autonomiju. Dve godine ranije je na Festivalu islama u Novom Pazaru rekao da je „Aćif-efendija naš heroj, koji je organizovao odbranu Novog Pazara od četnika i da nije bilo te odbrane, Bošnjaka bi danas bilo kao u Novoj Varoši, Priboju i Pljevljima“. I pretio je mnogim političarima u Beogradu, ali i u Banjaluci. Pre šest godina tadašnjem predsedniku RS Miloradu Dodiku je poručio da će doći u Bijeljinu i da će ga zauvek ućutkati.

Radmilo Radosavljević je poginuo 1. jula 2010. godine, na rođendan svog sina

Jedanaest godina je prošlo od saobraćajne nesreće u Sićevačkoj klisuri gde je smrtno stradao Radmilo Radosavljević (48), radnik preduzeća "Signalizacija", a suđenje odgovornima za njegovu smrt  još nije okončano.

Pre tri godine doneta je prvostepena presuda kojom su Piroćanac Jovica Krstić (67) i Nišlija Vladimir Rakić (48) osuđeni na jednogodišnju kaznu zatvora u kućnim uslovima, ali je drugostepeni sud ukinuo i vratio je Osnovnom sudu na ponovno odlučivanje. Porodica stradalog putara ogorčena je zbog nezapamćeno dugačkog sudskog postupka ali i zbog mogućnosti da Radmilo ne dobije pravdu ukoliko nastupi zastarelost krivičnog gonjenja.

Radosavljević je poginuo 1. jula 2010. godine, a prema navodima prvostepene presude oba okrivljena vozača prekoračila su dozvoljenu brzinu kretanja koja je zbog radova na putu bila ograničena na 20 kilometara na čas.

Jovica Krstić koji se "škodom fabijom" kretao iz pravca Niša ka Pirotu vozio je brzinom od najmanje 30 kilometara na čas, zbog čega nije na vreme ugledao putara koji je stajao na sredini kolovoza i signalnim zastavicama naizmenično propuštao vozila. Videvši da se Krstić neće zaustaviti, Radmilo je pokušao da ga izbegne tako što je zakoračio na suprotnu kolovoznu traku kojom se kretao Vladimir Rakić upravljajući autobusom "Setro S213" i to brzinom od 50 kilometara na čas koji ga je udario levim farom.

Usled tog udarca, putar koji je zadobio teške povrede glave, grudnog koša, trbuha i karlice odbačen je pred vozilo koje je hteo da izbegne, a ono ga je dokusurilo. Obojica vozača negirala su odgovornost za smrt radnika putarskog preduzeća. Vozač autobusa je tvrdio da je pokušavao da izbegne Rakićevo vozilo koje je prešlo na njegovu stranu, zbog čega je prestao da prati kretanje putara sve dok ga nije udario. Rakić je sa svoje strane isticao da je usporio kako je bilo propisano, ali da je putar prešao na suprotnu stranu kada ga je udario autobus i bacio pred njegov auto.

Kako saznajemo, nakon donošenja prvostepene presude promenjen je sudija pa je suđenje počelo od početka. U ponovljenom postupku, glavni pretres je okončan 21. aprila ove godine ali presuda nije doneta. Osnovni sud je 12. jula odlučio da ponovo otvori glavni pretres radi saslušanja svedoka. Nastavak suđenja zakazan je za 15. septembar.

Suzana Momić, udovica stradalog putara kaže da dugotrajno suđenje znači nastavak agonije za nju i njenu decu.

- Prošlo je jedanaest godina, da je presuda doneta kako treba i oni bi dosada odležali svoju kaznu i moj Radmilo bi našao mir gde god da je. Moj gubitak je nenadoknadiv, majka sam dva deteta od kojih je jedno ometeno u razvoju kojem je očeva podrška bila nemerljiva. Ta dvojica ljudi me nisu nijednom pozvali, izvinili se ili ponudili pomoć. Kakvu god kaznu da dobiju, njihova deca će imati očeve a moja neće. Oduzeli su im oca svojom bahatošću, žurili su negde a zbog te žurbe nikuda nismo stigli svi mi. Mogli su nam bar ponuditi neku pomoć, smiriti savest ako je imaju ali ni to nisu učinili. To je neoprostivo ali u meni još tinja nada da će pravda biti zadovoljena naročito s obzirom na to koliko dugo je čekamo - kazala je Suzana.

Ono što ovaj slučaj čini još tragičnijim je što je Radmilo poginuo na sinovljev rođendan.

Vlasnik jednon tutinskog kluba M.L. uhapšen je u svoj kući nakon koje je preminuo Edin Tahirović, a koga je kako se sumnja on udario pesnicom.

Edin Tahirović (40) iz sela Đerekare kod Tutina preminuo je nakon tuče koja se dogodila u sredu uveče, kada ga je, kako se sumnja, pesnicom udario vlasnik kafane M. L.

Tahirović je od siline udarca pao i nezgodno udario glavu o pod. Prevezen je u dom zdravlja, gde je podlegao povredama. Policija je ubrzo nakon toga kod kuće pronašla M. L., te je on uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Šta se tačno desilo i kako je došlo do kobne tuče, kao i šta je tačan uzrok smrti, biće utvrđeno istragom.

- Gosti su se sukobili sa vlasnikom kafane, a zbog čega, još se ne zna. Rasprava je ubrzo prerasla u tuču. U jednom trenutku navodno je M. L. pesnicom udario Tahirovića. On je od siline udarca pao na pod i u tom položaju ostao - rekao je izvor Kurira.

- Policija je osumnjičenog M. L. pronašla kod kuće. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Na teret mu se stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom - kaže sagovornik.

Meštani Đerekare, Tahirovićeve komšije, u šoku su nakon njegove smrti. - Niko ne zna zašto su se posvađali, ali ne bi me čudilo da je Edin nastradao ni kriv, ni dužan. On je domaćin čovek, miran i pošten. Ima poštene roditelje, brata, dve sestre, kao i svoju porodicu - priča komšinica i dodaje da se ne zna kome je teže u porodici Tahirović.

Muškarac je teško ranjen u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Sjenici. Traga se za napadačem.

Prema nezvaničnim informacijama H. E. star 48 godina pogođen je četiri puta iz pištolja a na njega je pucala osoba u poznim tridesetim.

Ranjen muškarac prevezen je u novopazarsku opštu bolnicu i trenutno je van životne opasnosti. Traga se za napadačem.

Novopazarka I.H. (59) teško je povređena danas, oko 17 časova, u naselju Selakovackada je na nju naleteo automobil dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu.

Na snimku sa video nadzora vidi se kako nesrećna žena kreće da prelazi ulicu kada je pokosio automobil, podiže je na haubu i odbacuje nekoliko metara. Povređena žena ubrzo se podigla sa asfalta, ali su joj kasnije u novopazarskoj Opštoj bolnici konstatovani prelom leve potkolenice, kontuzija desnog kuka i oguljotine na telu.Nakon ukazane pomoći, ona se oseća dobro.

U Policijskoj upravi Novog Pazara kazali su nam da je vozač E.H. (19) saslušan, nakon čega je protiv njega podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, pišu Novosti.

Novopazarsko naselje Selakovac poznato je po čestim saobraćajnim nezgodama, zbog čega je lokalna samouprava odlučila da nabavi i postavi kamere koje će snimati odvijanje saobraćaja.

U toku je izrada studije koja će pokazati na tačno kojoj lokaciji će biti postavljen video nadzorKamere će imati mogućnost da snimaju tablice i registruju saobraćajne prekršaje, a sve podatke će prosleđivati policiji.

ČETRNAESTOGODIŠNJI R. D. iz Novog Pazara je pretučen 23. juna oko 11.30 sati uveče, kada se sa drugovima vraćao iz džamije.

- Vraćao se sa troje dece, bili su u džamiji do nekih 11 sati uveče. U blizini kuće sačekalo ih je komšijsko dete da ocem i stricem. Otac tog drugog deteta rekao je "hajde se sada potucite, da vidimo ko je jači". Kada je video da će njegovo dete da bude savladano, umešao se i bacio moje dete na šoder. Udarao ga je šipkom po vratu, glavi, leđima, a kad je moj sin ležao na zemlji, dao je svom detetu da ga šutira. Dečaci koji su bili sa mojim sinom pokušali su da ga odbrane, ali im je stric ovog malog pripretio i pokušao da ih otera - priča otac dečaka R. D.

Kako objašnjava, povod za ovaj incident je prethodna čarka među decom.

- Deca su išla u školu i, kao i sva druga deca, okupila su se u dvorištu da se druže. Oni su se tu potukli. NJegovo dete je moje zakačilo nožem. Došao je kući uveče, ja nisam odmah ni saznao šta se dogodilo. NJegovo dete je zvalo moje na telefon i pomirili su se. Ja sam od njega tražio da se deca izmire, komšije su, treba sutra skladno da žive, a on se odmakao od moje kuće i pretio mom mlađem sinu da će ga njegova deca napasti - dodaje.

Nakon napada 14-godišnjaku je lila krv iz nosa, njegova majica i ruke bile su potpuno krvave. R. D. tvrdi da u večeri napada "policija nije izašla na teren, a da u bolnici nisu hteli da ga fotografišu iste večeri već tek sutradan, kao i da su tražili da se dete prvo umije i nisu želeli da ga fotografišu krvavog".

- Tražio sam da dete ostane u bolnici. Bolela ga je glava, gubio je svest. Rekli su da ne može da ostane i da zovemo hitnu ako mu ne bude dobro. NJemu je bilo loše i zvali smo Hitnu pomoć, ali oni nisu hteli da izađu na teren. Na kraju sam ga odveo lekaru, bio je na infuziji. Vodio sam ga na privatnu klinku, gde su rekli da je pod stresom i u stalnom strahu - priča otac.

U izveštaju lekara navedeno je da je dečak "uznemiren, uplašen, objašnjava da ti ljudi koji su ga napali prolaze pored kuće i stalno oseća strah za svoju bezbednost, ima tremor ruku, loše spava i stalno razmišlja o događaju" i data mu je dijagnoza posttraumatski stresni poremećaj.

- U Novom Pazaru je kao na Divljem zapadu. Ovde nije bezbedno ni na kafu da izađeš, a da te ne sačeka sekira, nož ili metak - dodaje R. D.

On tvrdi da napadač na njegovog sina nije priveden ni na informativni razgovor, zbog čega je odlučio da ga tuži.

- Oni sad prete deci koja su svedoci da povuku izjave. Sva deca su dala identičnu izjavu u kojoj su rekli da je napao mog sina, a oni tvrde da ga nije napao, već samo da su se deca potukla. Dobro je da su ga drugovi fotografisali odmah posle napada, inače niko ne bi znao koliko je ozbiljno pretučen - ističe.

D. R. kaže da su ga zvali i škole i pitali kako je moguće da je do tuče došlo, s obzirom na to da je njegov sin primeran učenik i mirno dete.

- Ja sam invalid od 1997. godine, imam šipku u nozi. Radim koji god posao mogu da othranim decu, da mogu normalno da žive, da ne krenu stranputicom. Ne dam da mi iko bije decu - kaže otac.

Na sudskom ročištu se sa druge strane, kaže, niko nije pojavio.

- Oni slučaj posmatraju kao da su se deca potukla i da on nije imao ništa sa tim. Ja odgovorno tvrdim da je moje dete tukao otac drugog deteta, da nije u pitanju samo tuča među decom - priča on.

Strana 1 od 21

Na našem blic vesti portalu, pronađite i najnovije vesti

feb 18, 2021 888

LJUBAV KOJA NIKADA NIJE UMRLA: Znate li ko je pokojni suprug glumice Dare Džokić?

in Paparazzo
Jednu od naših najtalentovanijih glumica Daru Džokić trenutno gledamo u ulozi Mirtee u…
feb 04, 2021 1208

POGLEDAJTE NAPAD NA UGLJANINA U PAZARSKOM KAFIĆU: Udarali su ga čime su stigli, pesnicama, stolicama i stolom VIDEO

in Južna Srbija
Trojica napadača upali su u jedan kafić u Novom Pazaru i napali goste, a kako se saznaje…
sep 19, 2020 1591

PAKLENI PLAN ZEMUNCA: Poveo bivšeg beretku u Crnu Goru, nosio i EKSPLOZIV, pa nastao krvavi obračun u Bijelom Polju

in Kriminal
Zemunac Ljubomir Lazić (46), ortak Željka Pavkova, bivšeg pripadnika JSO koji je ubijen…
avg 31, 2021 1029

ČLAN TITOVOG KARTELA IZ SARAJEVA KOJI JE PAO SA 900 KG KOKAINA NESTAO IZ PERUA! MEDIJI: Smail Šikalo pobegao i vratio se u BiH!

in Kriminal
Smail Šikalo, član narko kartela Tito i Dino, koji je u Peruu pao sa 900 kilograma…
apr 19, 2020 1789

LEKAR SLOBODAN DUNJIĆ: Najveće zračenje je u sobi u kojoj spavamo i nije od mobilnog telefona - izbacite sledeće stvari pod hitno napolje

in Lepota i zdravlje
Ako ste mislili da samo električni uređaji i mobilni telefoni zrače, u velikoj ste…
mar 28, 2021 1556

BRUTALNA TUČA OKO PARKING MESTA: Pogledajte pesničenje četvorice muškaraca na Kopaoniku (VIDEO)

in Južna Srbija
Žestoka tuča na Kopaoniku oko parking mesta! Društvenim mrežama se proširio snimak sukoba…
nov 24, 2020 1110

HOROR NA ZRENJANINSKOM PUTU: Posle sudara muškarac u krvi leži pored puta!

in Automoto
Na Zrenjaninskom putu, negde oko 16 časova sudarili su se automobil i samohodna mašina za…
avg 03, 2021 833

VELIKI HAOS! DESIO SE NAJVEĆI SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Slučaj KAKAV SE NE PAMTI, kuda ide OVA PLANETA?!

in Ostali sportovi
"Rekla je da je tražila zaštitu japanske policije na aerodromu u Tokiju da ne bi morala…
feb 26, 2021 918

NE POKUŠAVAJTE OVO! Evo kako Rus svira Betovena pomoću pištolja marke glok!

in Rusija
Pogledajte potpuno novi način izvođenja Betovena. Šef ruskog streljačkog saveza Vitalij…
jun 09, 2021 9467

Horor scene zbog kojih rijaliti mora prestati s emitovanjem

in Rijaliti
Pre svega nekoliko dana domaća javnost bila je u prilici da na televiziji koja ima…

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji