DŽIP INTERVENTNE ZAVRŠIO U PRODAVNICI: Jurili lik jer je prošao na znak STOP, istipovali da su na filmu (VIDEO)

Preko puta "Stare Srbije" u izlog butika uletelo je vozilo Interventne jedinice, a u ovom udesu povređen je jedan policajac kao i vozač "reno megana" koji je učestvovao u nezgodi.

Iz Policijske uprave Niš kažu da se udes dogodio oko 19:35, kada je policajac koji je bio u službenom vozilu pokušao da izbegne udarac u "reno" koji se nije zaustavio ispred znaka "stop".

Do nezgode je došlo kada je policijski službenik, da ne bi direktno udario u automobil "reno megan" koji nije stao na znak "stop", vozilom skrenuo sa puta i udario u izlog trgovinske radnje. Vozilo Interventne jedinice je, u trenutku nesreće, koristilo rotaciju, pošto su pripadnici policije bili na zadatku - saopšteno je iz Policijske uprave.

Policijski službenik i vozač "renoa", dodaju, zbrinuti su u Kliničkom centru.

Prema rečima očevidaca, interventno vozilo policije se ranije večeras velikom brzinom kretalo pod rotacionim svetlima ka Ledenoj steni.

Dušanova ulica je u ovom delu prohodna za vozila, ali je saobraćaj usporen.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji