“Velika je ovo tragedija, i za Milenu i za decu”: Svekrva o snaji koju je njen sin ubio na spavanju

Kragujevčanin Miroljub Milošević objavio je danas tužnu vest, da je njegova ćerka jedinica Milena Milošević Maksimović (37) i pored napora lekara da je spasu, preminula nakon što ju je suprug Vladimir na spavanju upucao u vrat!

Iza doktorke Milene, koja je, da bi zaradila za porodicu, radila u Nemačkoj, ostalo je dvoje maloletne dece o kojoj su, kad ona nije bila tu, brinuli njeni roditelji i suprug Vladimir.

Dan uoči tragedije, koja se dogodila prošlog vikenda, Milena je doputovala u Kragujevac u nameri da se sa njom u Nemačku presele suprug i porodica, međutim, u tome ih je zaustavio njegov metak , najverovatnije ispaljen zbog bolesne ljubomore.

U naselju Filip Kljajić u Kragujevcu, pred kućom u kojoj je zaustavljen I Milenin život i snovi njene porodice, ekipa 24sedam zatakela je majku ubice Vladimira Maksimovića, koji se posle zločina bio pobegao ali je ubrzo uhapšen.

Kako je rekla, ovo je velika tragedija i za Milenu i za decu koja su ostala bez majke.

-Nije mi tu suprug, otišao je kod advokata. Velika je ovo tragedija, ne bi da pričam o tome. Moj sin je u zatvoru, deca su kod druge babe i dede. Strašno je sve to – rekla je svekrva ubijene doktorke.

Nesrećna žena biće sahranjena u sredu.

Milenina porodica želi da se zahvali svim lekarima i onima koji su bili spremni da joj pomognu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji