UROŠA I JOVANU UBILA STRUJA U KUPATILU: Planirali svadbu, pa zajedno otišli u SMRT - rođak pronašao beživotna tela

Stravična tragedija dogodila se u Požegi

Uroš Ð. (29) iz Požege i njegova devojka Jovana J. (30) nađeni su u utorak uveče mrtvi u vikendici u selu Kremna kod Užica, a prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da ih je ubila struja u kupatilu.

Pretpostavlja se da je dvoje mladih poginulo još u ponedeljak uveče, a tela su nađena dan kasnije, nakon što se Uroš i Jovana nisu javljali roditeljima i prijateljima na telefon, pa je Uroševa majka zamolila rođaka da ode do vikendice i vidi šta se dešava.

- Rođak ih je pronašao mrtve na podu kupatila - kaže izvor i nastavlja:

- Tek će istraga i obdukcija, čiji se rezultati očekuju, pokazati šta se tačno desilo. Zasad, pretpostavka je da je mladić ušao u kupatilo da se istušira, da je u tuš-kabini došlo do strujnog udara, a da je devojka stradala kad je uletela u kupatilo da nekako pokuša da pomogne momku.

U utorak, pošto se Uroš i Jovana nisu javljali na telefon, iz Uroševe porodice su zvali rođake u selu da odu do kuće i provere šta se dešava. Uroševa kola bila su parkirana na bregu iznad kuće, na kući uključena svetla... Jedan od rođaka otišao je do kuće, zatekao stravičan prizor, odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. - Preksinoć je u zaselak stigla policija, pogrebno vozilo. Nisam znao šta se dešava sve dok jedna komšinica nije zakukala:

- Izgiboše deca. Kako su to samo dobra deca bila, mnogo mi je teško. Uroš mi je pričao kako planira da se ženi - reči su komšije Vidosava Ðurđića.

Komšije u zaseoku Dugi Do, gde se tragedija dogodila, kažu da su dvoje mladih iz Požege u kuću, koja je pripadala dedi nastradalog mladića, koji je preminuo pre petnaestak dana, došli u subotu ili nedelju. Mladi par je i ranije, pričaju meštani, za vikende i praznike dolazio iz Požege u Kremna na odmor. - Video sam ih u ponedeljak po podne, rekli su mi da su bili do Mokre Gore, kola su parkirali blizu moje kuće. U utorak ih čitavog dana nije bilo, ali sam primetio da je na kući bilo uključeno spoljno svetlo - priča komšija.

- Njih dvoje radili su u "Budimci" zajedno, voleli se, maštali o braku, zajedničkom životu, sreći. Oboje inženjeri, on elektrotehnike, ona poljoprivrede. A evo kakva se tragedija dogodi, ko zna da li su, jedno pa drugo. i znali šta ih je u trenu snašlo - kaže jedan od prijatelja porodice. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji