Srđan je došao pijan da vrati ženu: Stric Dragoljub nije mogao više da gleda mučenje bratanice, uzeo pištolj i IZREŠETAO GA!

Dragoljub Trajilović (69) hicima iz pištolja presudio mužu svoje bratanice, koja je zbog porodičnog nasilja pronašla utočište kod njega

Srđan Aćimović Ćela (45), koga je u utorak u svom dvorištu u selu Vranovo kod Smedereva ubio Dragoljub Trajilović (69), stric njegove supruge (34), pre tragedije je došao kod ubice kako bi se pomirio sa ženom, koja ga je tog dana napustila zbog nasilja.

 

Kako saznajemo, Aćimović je vidno pijan upao u dvorište Trajilovića i prvo verbalno, a potom i fizički napao suprugu i Dragoljuba.

 

- Počeo je da se dere i da doziva ženu, zahtevajući da se vrati kući. Napao ju je, a verovatno i tukao. U jednom trenutku se skinuo go i počeo da juri po dvorištu, sve vreme je provocirajući i psujući. Dragoljub nije mogao to da gleda, pa se umešao. Posle svađe i koškanja otišao je u kuću, uzeo pištolj, koji legalno poseduje, i izrešetao Srđana. Ispalio je četiri hica u njega - kaže komšija Trajilovića.

 

Provocirao i vređao

Komšije pričaju da je Srđanova žena kobnog dana pobegla od muža nasilnika kod svog strica, majke i brata.

- Ona se stricu, koji joj je kao otac, po ko zna koji put požalila da je suprug maltretira. Nedugo posle njenog dolaska, kod Dragoljuba je došao i Srđan. Svašta je govorio, provocirao, go išao po dvorištu... Bilo je mučno gledati to. Na kraju smo čuli pucnje. Srđan je bio mrtav na mestu. Policija i Hitna su brzo stigle - kaže komšija.

Prema rečima meštana, ubijeni Aćimović u selu je poznat po užasnom ponašanju, a za njega gotovo da niko nema reči hvale.

- Srđan i Dragoljubova bratanica imaju dva sina. Njemu je ovo drugi brak. Prva žena, sa kojom ima sina, ostavila ga je zbog nasilja. Taj sin ga se svojevremeno odrekao - kaže poznanik Aćimovića i dodaje da je on poznat kao siledžija.

 

Sin ga se odrekao

- Tukao je i svoje roditelje. Šta da vam kažem kad je na rođenog oca pre nekoliko godina krenuo motornom testerom da ga ubije. Čovek je ubrzo posle toga imao moždani udar i sad je invalid - kaže on i dodaje da su Srđanovi roditelji godinama živeli i radili u Austriji.

- On je odrastao pored babe i dede. Nema ni dan radnog staža, a imao je sve što je poželeo. Bio je prek, sa svima se svađao i više puta je bio u zatvoru zbog nasilja i saobraćaja - kaže sagovornik.

Komšije pišu peticiju: Oslobodite Trajilovića!

Komšije kažu da će pokrenuti peticiju da se Dragoljub pusti iz pritvora.

- Što se mene tiče, Trajiloviću ne bih dao ni dan zatvora. Čovek više nije mogao da trpi iživljavanje, a bratanicu je gledao kao ćerku jer svoju decu nema. Taj Srđan, bog da mu dušu prosti, nije bio normalan. Mi smo decu sklanjali sa ulice kad on prolazi. Koliko je bio neuravnotežen govori i to da je više puta iz čista mira motkom polupao svoja kola - priča komšija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji