Jezivi detalji silovanja siromašne devojčice (15) iz Petrovca na Mlavi: Lokalni moćnici orgijali s detetom u svlačionici i u dvorištu stare škole (FOTO

Brojne modrice i stari ožiljci po kolenima, butinama i leđima ne mogu da izbrišu dokaze silovanja.

Samo dan pošto je Telegraf.rs otkrio seks-aferu u kojoj su umešani lokalni moćnici iz opštine Petrovac na Mlavi, a koju su lokalna policija i tužilaštvo pokušali da zataškaju, isplivali su još jeziviji detalji zlostavljanja siromašne devojčice iz sela Dobrnje.

Opštinski funkcioneri i policajci, lokalni biznismeni čiji su sinovi orgijali sa devojčicom kao i oni, dobro znaju da postoje na desetine video-snimaka silovanja i da je samo trenutak kada će ih neko objaviti.

 

Posle otvaranja afere moćnici strahuju da će biti raskrinkani, a njeni poznanici veruju da je njena bezbednost ugrožena. Postoji realna mogućnost da je zaplaše da ništa ne prizna. Podsetimo, o ovom slučaju obavešteni su Republičko javno tužilaštvo i Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije.

 

- Žrtva o kojoj je reč, potiče iz siromašne porodice. Majka, koja je Rumunka, otišla je od kuće i napustila ju je kad je ona imala svega 7, 8 godina. Devojčica je ostavljena na čuvanje ocu, a ima i brata. Brigu o njoj sa 15 godina preuzeo je Centar za socijalni rad koji nije ništa uradio da se devojci pomogne. Prepustili su je ulici. Svesna da živi u bedi, na žalost je, vrlo rano krenula da se bavi najstarijim zanatom - pričaju poznanici ove devojke.

 

Prvo su sve to bile dečije igre - gledanje u grudi, a zatim je krenulo i sa hvatanjem za pojedine delove tela.

- Nije bila svesna da više nije bila dečja igra. Prva iskustva imala je sa svojim vršnjacima, a kad se pročulo za nju, počeli su da se raspituju i njihovi očevi - biznismeni, opštinari i policajci. Taj jedan, koji je blizak sa opštinskim funkcionerima, postao joj je ubrzo makro. Kako ga ne bi dirali i da bi sebi obezbedio siguran posao, lokalnim šerifima je nabacivao devojčicu koja im je služila i kao poslovna pratnja za goste - tvrdi jedna njena poznanica.

 

Kako saznajemo, s devojčicom su orgijali i u svlačionici kod igrališta lokalnog kluba.

- Tu su dve sobe kod igrališta gde su dovodili devojčicu. Čak je i rođak jednog opštinara krao ključeve od njega da bi orgijao s devojčicom u toj svlačionici. Sinovi i očevi su je seksualnozlostavljali i u dvorištu stare škole, ali i u kukuruzištu iza nekadašnje diskoteke van varošice koja je sada zatvorena - navode upućeni u ovu aferu o kojoj skoro ceo grad zna po nešto, ali je zakon ćutanja na snazi.

 

U međuvremenu, njen makro je proširio posao i na Beograd i Austriju, gde često s ostalim devojkama služi kao poslovna pratnja.

Brojne modrice i stari ožiljci po kolenima, butinama i leđima svedok su brojnih orgija, što se vidi i na njenim fotografijama koje objavljujemo.

 

Otkrivanje seks-afere u Petrovcu na Mlavi, mnogi su dočekali s olakšanjem nadajući se da će se sad nešto pokrenuti i da će svi učesnici biti otkriveni. Saznajemo da akterima nije bilo prijatno kad je skandal o kome je ceo grad do juče samo pričao, sada konačno i objavljen. Toj ekipi preseo je ručak - jagnjetina na kajmaku s vrućom pogačom. Svi su u restoranu gledali u njih, jer su znali da su upravo to oni koji su umešani u slučaj zlostavljanja maloletnice i zataškavanje seks-afere.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji