EKSKLUZIVNO SAZNANJE Evo od čega je preminuo Miljan (24) nasred ulice u Leskovcu?!

Mladić Miljan Zdravković (24) iz okoline Leskovca preminuo je danas oko 12.30 sati na putu ka Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a uzrok iznendane smrti utvrdiće obdukcija. Kako Alo! nezvanično saznaje Zdravković je preminuo od srčanog udara.

Boban Zdravković portaparol leskovačke policije izjavio je danas za Alo! da su dobili obaveštenje iz leskovačke Hitne pomoći da su ukazali pomoć licu koje je preminulo tokom transporta u bolnicu. On je za Alo! naveo da je izdat nalog za obdukciju kojom treba da se utvrdi šta se tačno desilo mladiću.

Zdravković je odbio da komentariše spekulacije da je nesrećni mladić ima u džepu kesicu za koju se sumnja da se u njoj nalazila droga, kako su mediji prvobitno preminuli. 

- Počeo je da se trese, nije mogao da diše. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio, pa opet dobio napad panike - ispričao je Igor Mitrović iz Leskovca, svedok smrti mladića.

Miljan je inače bio sportista, bavio se boksom i jedno vreme je radio kao obezbeđenje. 

Stanovnici ovog grada šokirani su iznenadnom smrću svog mladog sugrađanina, piše Jugmedia.

- Sedeo sam ispred lokala. Naišao je dečko koga znam iz grada, njega i njegovu devojku. Kaže da je došao da u lokalu pored mog kupi cveće, jer je sutra pobratim na svadbi, a došao je kod mene i neki telefon da pogleda.Seo je ispred lokala i odjednom poče da se trese, govoreći da mu je teško. Cvećarka mu je donela vodu i šećer, ali on je dobio napad i poče da se guši - kaže Mitrović, vlasnik radnje "Kris mobil“ u Ulici Moše Pijade u centru Leskovca.

- Otvorio sam mu usta u pokušaju da sprečim gušenje, ali me je ujeo, pa smo mu usta otvorili kašikom. Počeo je da diše i disao dok Hitna pomoć nije došla. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio, pa je opet dobio napad panike - kaže ovaj očevidac.

Kada je stigla lekarska ekipa, Mitrović im je pomogao da ga uvedu u vozilo.

On je u Urgentni centar doveden bez znakova disanja i bez rada srca.

- Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali, nažalost, nisu uspeli da ga vrate u život - kaže u izjavi za Jugmediju Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji