OSTAVILA TELEFON I PASOŠ NA TRAFICI, REKLA "UZEĆE OVO NEKO", PA NESTALA BEZ TRAGA: Ni 4 godine kasnije niko ne zna gde je Kraljevčanka Biljana

Ni četiri godine od nestanka studentkinje Biljane Ðorić (20) iz Kraljeva niko ne zna šta se sa njom desilo

Biljana je nestala 2. decembra 2015. godine kod restorana "Zadužbina" u Kraljevu, gde je na kiosku uzela cigarete, ostavila pasoš i telefon i rekla: "Doći će neko da uzme ovo." Pre toga, devojka se iz Kosovske Mitrovice, gde studira, dovezla taksijem do grada. Od tada joj se gubi svaki trag.

U potrazi za ćerkom, njeni roditelji su prošle godine počeli da obilaze manastire po Srbiji. Obišli su više od 30, a u većini njih, pa čak i u Patrijaršiji nisu želeli da im otkriju da li je Biljana kod njih, pozivajući se na "želju iskušenika".

- U nekoliko manastira smo dobili identičan odgovor. Monahinje su nam rekle da ako je želja iskušenice da se ne zna gde je, one to neće kršiti. Meni je to bilo nenormalno. Onda sam rekla suprugu Goranu da moramo da odemo u Beograd u Patrijaršiju. I tu su nam ponovili da će ako je njena želja da se ne zna gde je, sestrinstvo manastira to poštovati, ispričao je pre godinu dana Biljanin otac Goran Đorić.

Vesna Đorić, majka nestale studentkinje Biljane, konsultovala je i psihologe kako bi dali svoju procenu. Vesna kaže da je konzilijum došao do mišljenja, na osnovu njenih pokreta na trafici, kada je poslednji put viđena, da ona želi da se sakrije, a ne ubije.

Osim Biljane, njeni roditelji imaju još dve ćerke i sina, a kako su rekli, nikada neće izgubiti nadu da će se njihova Bilja jednog dana ipak pojaviti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji