Muž alkoholičar prijavio ženu za maltretiranje, tada je nesrećnica policiji otkrila jezivu istinu, ali jedno nije uradila

Policija je uhapsila R.S. (59) zbog sumnje da je fizički maltretirao svoju suprugu R.S. (59) u porodičnoj kući u Lebanu! Kako se saznaje, ovaj slučaj i ne bi bio tako čudan da kobnog dana osumnjičeni zapravo nije sam pozvao policiju, i to kako bi prijavio suprugu da ga maltretira.

- Kobnog dana supruga osumnjičenog čula je kako njen suprug sa nekim razgovara telefonom. Zastala je kod vrata sobe i tada začula kako njen suprug nekome govori: "Ova moja jadnica je na spratu, ja nju ne volim, već samo tebe! Sve dok ti želiš da budeš sa mnom, ja sam samo tvoj!" Čuvši to, Radoslava je tada izrevoltirana upala u sobu i počela da viče na supruga: "Koga ti zoveš jadnicom i sa kim to razgovaraš?" - kaže izvor.

Osumnjičeni je tada poskočio sa kreveta i, videvši da mu nema spasa, zgrabio ženu za majicu i krenuo da je najstrašnije vređa!

- "Ti si kurva, pušikvaka, je*aću ti mater, jedva čekam da te izbacim iz kuće", govorio joj je R.S., a potom je grubo odgurnuo od sebe. Nesrećna žena je, potresena svim što se desilo, sela na stolicu da dođe k sebi, međutim, njen suprug ni tada nije stao! On je zgrabio stolicu i njome gađao ženu, ali ju je, na sreću, promašio. Potom joj je rekao da će je prijaviti policiji i da će ona "videti svoga Boga" - otkriva detalje dobro obavešteni izvor.

Osumnjičeni R.S. je bio u vidno alkoholisanom stanju prilikom dolaska policije na lice mesta. On je ubrzo podvrgnut alko-testu, nakon čega je ustanovljeno da osumnjičeni ima 1,62 promila alkohola u krvi.

Nasilnik je zatim izašao iz kuće i otišao do komšije da pozove policiju, ali nakon dolaska policajca, ceo slučaj je dobio potpuno drugačiji epilog od onog koji je on očekivao!

- Supruga osumnjičenog je tada policajcima ispričala do detalja šta se desilo i da je njen suprug zapravo fizički nasrnuo na nju jer ga je uhvatila u švaleraciji sa drugom ženom! R.S. su odmah stavljene lisice na ruke iako je mislio da će policija zapravo uhapsiti njegovu ženu - dodaje izvor.

Nasilniku je ubrzo nakon privođenja izrečena mera zabrana prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, a interesantno je da R.S. nije želela da prijavi muža za nasilje u porodici.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji