KOVID SVADBA U VRANJU KRUŽI INTERNETOM: Šokirani Vranjanci imaju samo JEDNO PITANJE!

Od juče Tviterom kruži slika jednog venčanja, a Vranjanci su šokirani i kažu da im nije jasno šta se na njoj dešava.

Mladenci još od proleća odustaju od svojih slavlja, pa oni koji nisu odložili svadbe, a poštuju epidemiološka upozorenja, venčanja obavljaju u opštini, a slavlja su odgodili.

Slika iz Vranja pokazuje mladence koji su našli način da venčanje ipak obave, a da pritom poštuju sve bezbedonosne mere.

Ono što nikom nije jasno je, zašto se sve odvija ispred zgrade psihijatrijske ustanove, kako kaže postavljačica slike. U komentarima se poručuje da je ovo "kovid svadba", kojoj su prisustvovali mladenci, kumovi i prolaznici.

U svakom slučaju, najbitnije je da su uspeli da obave venčanje, a da pritom nikog ne ugroze.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji