RAZJARENI MUŠKARCI SE GAĐALI KAMENJEM I PIKSLAMA! Masovna tuča u Kragujevcu!

U tuči su učestvovali muškarci starosti od 18 do 30 godina.

Sličnih incidenata je, kako prenose mediji, na istoj lokaciji bilo i ranije.

U masovnoj tuči su učestvovale dve grupe momaka -  oko 30 osoba ukupno.

Manja grupa činila je oko 10, a veća oko 20 momaka uzrasta 18-30 godina. Razlog tuče je nepoznat, ali pored verbalnog vređanja i psovki koje su odjekivali ulicom, međusobno su se gađali kamenjem i pikslama, svime što im je palo pod ruku.

Dva policijska službenika pokušavala su da smire situaciju, ali neuspešno.

Tokom tuče, jedan mladić je zbog povreda ležao onesvešćen 10, 15 minuta, pa je nekoliko aktera pobeglo, misleći da je momak umro.

Ubrzo je stiglo policijsko pojačanje, nekoliko patrola i razjarena masa se povukla.Prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko osoba je privedeno i biće krivično gonjeni.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji