Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.

Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića. Tom prilikom preko 50 policajaca u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice- kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.

Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.

Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.

Za izbor Mihailovića, kako saznajemo lobirao je narodni poslanik Mikica Milojević, za koga je opštepozanto da je i sam- kockar!

Osim toga, Mihialović je predsednik Košarkaškog kluba „Šumadija“ čiji je galvni sponzor Božidar Petković- Petko, preko svoje kompanije „Peštan“.

Nećak poslanika Milojevića je u maju prošle godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću opštinskim vozilom u pola dva ujutru.

Petković je kupio ovdešnje državno preduzeće „FEP“ za 800 hiljada evra iz stečaja. Samo na prodaji starog gvožđa i sekundarnim sirovinama Petković je zaradio je 2,2 miliona evra. Ostala mu je preko 50 hektara industrijskog zemljišta, zgrada, dva jezera…

Ovu „privatizaciju“ policija nikada nije istražila.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji