RADMILA (19) U BUĐANOVCIMA NESTALA BEZ TRAGA PRE SKORO MESEC DANA: Majci rekla da ide da se nađe sa momkom i više se nije vratila

Radmila Ćirković (19) nestala je u Buđanovcima 28. oktobra, a njena majka Željka Jovanović moli sve koji nešto znaju da se jave ili prijave policiji.

Kako nam je Jovanovićeva ispričala, njena ćerka je kobne večeri rekla da ide da se vidi sa nekim momkom.

- Nije rekla sa kim, a otkako je otišla ugašen joj je telefon i nije aktivna na mrežama. Pitali smo njene prijatelje da li su nešto čuli, međutim, niko ništa ne zna - priča majka nestale i dodaje:

- Nema razloga da mi se ne javi ako se udala ili otišla sa nekim, bojim se da mi je ćerka oteta i zatočena negde, a možda da se dogodilo i ono najgore - zaključila je naša sagovornica.

Prema nezvaničnim informacijama, nestanak Radmile Ćirković prijavljen je prošle nedelje, a policija je raspisala potragu.

Majka nestale moli sve koji imaju informacije da se jave na broj telefona 0616488672.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji