IMALA JE LATINSKU LEPOTU, A ONDA JE KRENULA STRANPUTICOM: Detalji iz života brutalno ubijene Sare iz Vranja

Policija u Vranju traga za meštaninom Marjanom Stamenković (47) zbog sumnje da je preksinoć ubio Saru Asanović (27)‚ bivšu misicu šarma na festivalu "Karanfil devojče". Stamenković se tereti da je Saru ubio na benzinskoj pumpi u ovom gradu dok je s drugim muškarcem sedela za stolom.

Ubica je oko 18.00 sati u Saru ispalio šest hitaca iz pištolja, a sigurnosne kamere su sve snimile.

Devojka je podlegla povredama na licu mesta. Građani Vranja šokirani su, jer se ubistvo dogodilo na prometnom mestu u ranim večernjim satima.

O motivima se u istrazi još uvek samo nagađa, a prve pretpostavke pokazuju da je u pitanju zločin iz strasti.

Prema nezvaničnim saznanjima, Marjan Stamenković (47) je zbog ubistva proveo 12 godina u zatvoru. Zločinac koji je u nesrećnu devojku ispalio više hitaca već je ležao 12 godina robije zbog ubistva na groblju, a nakon što je izašao iz zatvora, napao je devojku na autobuskoj stanici. Sa robije je izašao u januaru. Sara je u Vranju postala poznata nakon što je 2013. dobila titutu mis šarma i nagradu publike na festivalu "Karanfil devojče".

KRENULA STRANPUTICOM

- Sara je posle toga bila nekoliko godina član jedne modne agencije, ali je krenula stranputicom. Bila je mnogo lepa, imala je latinsku lepotu. Međutim, navukla se na drogu i alkohol, pa više nije mogla da radi za modnu agenciju. Navodno ima i brak iza sebe sa nekim Turčinom. Bila je jedno vreme i u Nemačkoj - kaže izvor jednog beogradskog medija.

Sara je bila druželjubiva devojka koju su svi poznavali, te se na mestu zločina okupio veliki broj mladih ljudi. Kako se mogu čuti, svi su joj zamerali pogrešan izbor partnera. Ispred porodične kuće Asanovića, u 23. ulici u Vranju, prekjuče su bila parkirana kola Hitne medicinske pomoći.

POLICIJA ISPRED KUĆE

Sarin otac je rekao da je devojka imala psihičke probleme i da je on kucao na vrata policije, centra za socijalni rad i drugih institucija, ali da mu niko nije pomogao, te da je sada kasno za bilo kakve priče.

Komšije o devojci imaju samo reči hvale, a jedna rođaka je ispričala da su porodični odnosi bili narušeni, jer je devojka živela malo s roditeljima, malo s bakom u Gornjoj čaršiji. Sara ima i brata koji godinama živi u inostranstvu.

Jake policijske snage juče su opkolile kuću osumnjičenog.

On je stanovao u jednoj sobi, a kako nam je ispričao gazda kuće, bio je redovan platiša i nije pravio nikakvih problema. Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji