HARADINEJ UZVRATIO KRATKO I JASNO: Ako SRPSKI vojnik uđe na Kosovo, BOMBARDOVAĆEMO BEOGRAD!

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da “zna da Amerikanci ne dozvoljavaju nijednom srpskom vojniku da upadne na teritoriju Kosova”, kao i da bi Beograd bio bombardovan kao 1999. godine, ako bi se tako nešto desilo.

“To srbijansko rukovodstvo vrlo dobro zna. Ako srbijanski oficir prođe kroz teritoriju Kosova, Beograd će biti bombardovan, a ne neka druga teritorija“, rekao je Haradinaj na RTV Dukađini, prenosi Telegrafi.

Kako je dodao, Srbija zna da je Kosovo područje odgovornosti Amerike, Velike Britanije i drugih, dok je za Rusiju rekao da ima uticaj u nekim dijelovima Balkana, ali da na Kosovu nema uopšte.

“Vučić i Srbija u ovom trenutku nemaju hrabrosti da intervenišu na sjeveru zbog međunarodne garancije. Ako bi se ​​to desilo onda bi cijeli svijet znao da Vučić to radi u službi Rusije”, rekao je Haradinaj.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji