OTIŠAO KOD SVOG ANĐELA: Preminuo otac male Slađane koja je stradala u NAJPODMUKLIJEM ZLOČINU nad Srbima

U banjalučkom porodilištu 1992. godine preminulo je 12 beba zbog nedostatka kiseonika. Slađana je preživela, ali je umrla u Prijedoru 2005.

Stojan Kobas, otac jedne od banjalučkih zvezdica Slađane Kobas, preminuo je u Prijedoru u 65. godini.

Sekretar Udruženja "12 beba" Željka Tubić rekla je da je odlazak Stojana Kobasa veliki gubitak, jer je on svake godine sa majkama iz ovog udruženja prisustvovao parastosima i obeležavanju smrti banjalučkih zvezdica.

- Svake godine majke iz Udruženja dolaze na obeležavanje smrti naših bebica. Stojan Kobas nije član našeg Udruženja, ali svake godine je dolazio na obeležavanja i polagao crvenu ružu na grobnicu 12 beba - istakla je Tubićeva.

Stojan Kobas biće sahranjen sutra u 13 časova na Gradskom groblju u Prijedoru.

Saučešće porodici Kobas uputili su predstavnici Udruženja "12 beba" i Republičke organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila.

U banjalučkom porodilištu 1992. godine preminulo je 12 beba zbog nedostatka kiseonika. Slađana je preživela, ali je umrla u Prijedoru 2005. godine od raka koljena koji je dobila kao posledicu nedostatka kiseonika dok je bila novorođenče.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija te 1992. godine zabranio je sve letove iznad BiH, a zbog ratnih dejstava put prema Srbiji bio je zatvoren.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji