CECA DOŠLA NA KOSOVO: Bosovi albanske mafije obezbedila prelaz granice i čuvala leđa srpskoj majci!

Kao što je svima dobro poznato, Svetlana Ražnatović je odlučila da podrži naše Srbe na Kosovu i održi besplatan koncert za građane Mitrovice i ostalih naselja gde se nalazi srpski živalj.

I pored svih pretnji, Ceca je pod pratnjom KFOR-a prešla granicu i sa osmehom nalicu pozdravljala prisutnu publiku. 

Ceca je koncert otvorila pesmom "Vazduh koji dišem", praćena aplauzom i ovacijama okupljenih, da bi potom glasno poručila: "Danas sam došla da vas podržim srcem, pesmom i, ako zatreba, humanitarnom pomoći!"

Nakon jednoipočasovne svirke, Ražnatovićeva je publiku pozdravila tradicionalnom porukom "Samo sloga Srbina spasava".

"Sve vas voli vaša Ceca! Ne možete ni da zamislite koliko su ljudi iz Srbije uz vas", rekla je ona, dodavši na kraju i podršku za potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, za kojim traga kosovska policija u sklopu istrage ubistva Olivera Ivanovića.

"Presrećna sam i prezadovoljna što sam u Kosovskoj Mitrovici i što mogu da pomognem svom narodu", rekla je Ceca.

Međutim, ostaje pitanje zašto je Ceca privilegovana u odnosu na, recimo, košarkaše Partizana, reditelja Emira Kusturicu ili Marka Đurićq, direktora kancelarija za Kosovo? 

Zašto su Cecu pustili preko granice, kada svi znamo da je ona udovica velikog ratnog zločinca? 

Evo i rešenja kako je Ceca prešla na Kosovo. Naime, dobro obavešteni krugovi spominju Basri Bajramija kao presudnu ličnost u celoj akciji.

Bajrami je pravio horor u Belgiji nekoliko godina. Bio je jedan od kidnapera bivšeg belgijskog premijera Poula Vandena Bjonatsa, a onda je uspeo da pobegne iz zatvora Sen Zhili, koji je bio visoko osiguran. Često je dovođen u vezi sa politikom u Makedoniji. Izručen je Kosovu 2004. godine, gde sada šeta kao slobodan čovek.

Ovaj narko bos sa Kosova uticao je na političke strukture u zemlji da puste srpsku majku da održi koncert! On je prijatelj sa Cecom dugi niz godina, a na celu priču je uticalo još nekoliko kriminalnih klanova iz Albanije, koji su i angažovali Cecu da peva na njihovim proslvama. Familija Bajrazi je među tih nekoliko narko klanova.

Na taj način je Ceca imala nekog ko joj čuva leđa na Kosovu i niko nije smeo da je pipne. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji