UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE OTEO TRI SRPSKE DEVOJČICE! Jezivo je pročitati ŠTA IM JE RADIO!

Kosovska policija uhapsila je Albanca E.K. (35) koji je osumnjičen da je u ponedeljak u svom automobilu seksualno uznemiravao tri učenice medicinske škole, srpske nacionalnosti, iz Gračanice.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković kazao je da je vozač automobile identifikovan na osnovu snimaka sa nadzornih kamera u centru Gračanice, na kojima se vidi kako devojčice ulaze u vozilo.

-Brzo smo utvrdili o kome se radi i to lice, koje je albanske nacionalnosti, je privedeno, određen mu je pritvor do 48 sati i biće priveden kod nadležnog tužioca - rekao je on.

Tri srednjoškolke stopirale su u centru Gračanice tražeći prevoz do susednog Lapljeg Sela u kojem žive. E.K. zaustavio automobile i devojice su ga pitale da li ide za ovo mesto a on je samo potvrdno klimnuo glavom.

-Kada su Stigli do Lapljeg Sela on nije hteo da zaustavi automobile da devojčice izađu već je nastavio da vozi i da ih seksualno uznemirava. Devojčice su plakale, molile ga da zaustavi automobil. On je stao tek nakon nekoliko kilometara i devojčice su izašle iz vozila i otrčale do kuće i sve ispričale roditeljima - kaže za Informer izvor iz Gračanice.

Policiji je mnogo pomogao opis automobila koje su devojčice dale ali i snimci sa nadzornih kamera.

-One su stopirale u centru grada koji je pokriven kamerama za video nadzor. To je bilo od ključnog značaja - kaže naš izvor.

U Gračanici, kroz koju prolazi i magistralni put Priština-Gnjilane, i ranije je bilo incidenata u kojima je devojkama i ženama dobacivano iz automobila.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji