Neviđena BAHATOST: Detaljan SPISAK imovine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji je predmet istrage

Supruge Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Bojana Belivuk i Tanja Miljković bile su privedene zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

U toku iste akcije uhapšene su Bojanina majka Snežana Đ. i kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovića. Sve su nakon saslušanja puštene na slobodu.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Pronađeni su dokazi da je sporna imovina čija vrednost u ovom trenutku iznosi više miliona evra, prenosi Republika.

Ovo je detaljan spisak imovine koji je predmet istrage, a na njemu su, pored stanova i novca, i luksuzni satovi vredni nekoliko miliona dinara:

Veljko Belivuk

– Plac u Vrčinu jedan hektar

– Ulica Živka Davidovića stan 80 kvadrata

– Ulica Kozarčeva, stan 70 kvadrata

– Ručni “rolex” vredan dva miliona dinara

– Automobil VW tiguan

– Automobil “škoda superb”

– Novac gotovina

Marko Miljković

– Palilula, stan 62 metra kvadratna

– Ulica Čačanska, stan 54 kvadrata

– Karaburma, stan 137 kvadrata

– Ulica Živka Davidovića, 79 kvadrata

– Rolex vredan 1,9 miliona dinara

– Rolex vredan 400.000 dinara

– Sat “brejtling” 260.000 dinara

– Novac gotovina

Filip Ivanović

– Pančevo, stan od 79 kvadrata

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji