INTERVENTNA NA DORĆOLU ZAUSTAVILA GRUPU MLADIĆA: Kada su ih pretresli, odmah su pozvali pojačanje i specijalce! (VIDEO)

Interventna jednica MUP -a Srbije "92" je u ulici Kraljice Natalije zaustavila sumnjivi automobil u kome su bila četvorica mladića.

Kako je očevidac, koji je bio prisutan na mestu događaja naveo, policajci su izveli mladiće iz vozila i naredili im da se okrenu u pravcu zida sa rukama na leđima.

Za to vreme policajci su pretresali vozilo, pored koga je sve vreme bio prisutan vozač.

Okolnosti zbog čega su mladići zaustavljeni nije poznat, ali se pretpostavlja da je u pitanju bila rutinska kontrola policije, koja je za oko zapala vozačima koji su se u koloni kretali desnom trakom, jer je leva bila blokirana zbog pomenute intervencije.

Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji