U OVOM LUKSUZU ŽIVI DIJANA HRKALOVIĆ! Zastaće vam dah od DETALJA, ovo nema ni u svetskim filmovima! (FOTO)

Istovremeno, oko zgrade u Beogradu gde ima stan smenjuje se grupa momaka koja je bukvalno tu stajala kao na straži.

Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u optuženoj da je uticala na dvojicu kolega da ometaju istrage, ukinut je pre par dana kućni pritvor i određena zabrana napuštanja boravišta, odnosno grada Beograda. Njoj je oduzet pasoš i ima obavezu da se javlja policiji svakog ponedeljka.

Sudija Marković potom je saopštila da će kućni pritvor, koji joj je bio određen zbog opasnosti od bekstva, biti zamenjen blažom merom – zabranom napuštanja boravišta, odnosno teritorije grada Beograda.

Podsećanja radi, Hrkalović se tereti za trgovinu uticajem, dok se bivši načelnik Službe za specijalne istražne metode Milenković i nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad Šušnjić terete za zloupotrebu službenog položaja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo kaznu od pet godina zatvora za Hrkalović, za Milenkovića je tužilac tražio godinu dana zatvora, a za Šušnjića dve.

Na suđenju koje je počelo 7. aprila, Hrkalović, Milenković i Šušnjić su negirali krivicu.

Jednom prilikom dok su policajci pretresali Dijanin stan, koji se nalazi u Ustaničkoj ulici, oni su ostali šokirani luksuzom koji su zatekli tamo.

Naime, ona u svom stanu ima saunu, teretanu, kao i fontanu na terasi sa koje se vidi ceo Beograd.

Takođe, kako su rekli izvori, u stanu je isključivo skupoceni, najmoderniji italijanski nameštaj. Sagovornici medija dodaju i da se ovakav luksuz retko viđa.

Istovremeno, oko zgrade u Beogradu gde ima stan smenjuje se grupa momaka koja je bukvalno tu stajala kao na straži.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji