KAKO JE DOŠLO DO KRVAVOG OBRAČUNA: Nesrećni Kostić sa bratom danima opsedao kuću napadača?

Na Kubija, jednog od vođa navijača Partizana koji je imao više krivičnih prijava, iz “kalašnjikova” je, kako se pretpostavlja, pucao N. E., koji je uhapšen i koji takođe ima krivični dosije. On policiji nije hteo da oda zašto je otvorio vatru na braću Kostić. Ćutao je i tražio je advokata.

Inače, policija od juče obezbeđuje kuću N. E., koji su u strahu od osvete. Kako se nezvanično saznaje, braća Alen i Milan Kostić danima su dolazili do kuće osumnjičenog za ranjavanje Kostića (25), gde su mu pretili i razlupali mu automobil, dok u subotu nije uzeo u ruke “kalašnjikov” i otvorio vatru na brać

- Dolazili su s lancima i šipkama. Vikali su, tražeći N. E. Dan pre pucnjave su mu razlupali automobil - pričaju stanari Ulice radnih akcija u Železniku.

Prema nezvaničnim informacijama, Kostići su navodno došli u subotu do njegove kuće. Jedan od braće je poneo nož kojim je izbušio gume na automobilu osumnjičenog. Kada ih je video, N. E. je iz kuće uzeo automatsku pušku i pojurio ih. Dok su bežali, bacili su nož koji je policija kasnije našla ispod jednog od parkiranih automobila. N. E. je na ulici počeo da puca i teško ranio Alena. Njegov brat Milan u pucnjavi nije povređen.

Nakon pucnjave N. E. je pobegao. Njegov otac u pratnji policije tražio ga je u ulici i pozvao ga da izađe, ali je pronađen kasnije tog dana na oko 500 metara od kuće, kako se krije u žbunju. Njega je prijavila komšinica koja ga je videla iz svoje kuće, a kod njega je pronađena i automatska puška iz koje je pucao na Kostiće.

Pretpostavlja se da je između osumnjičenog i Kostića odranije postojao sukob, ali zasada se ne zna zašto su proteklih dana dolazili do njegove kuće gde su ga tražili.

Alen Kostić Kubi često se pojavljivao u policijskim istragama. Pre tri godine već je ranjavan u Železniku, gde je i živeo sa ocem i bratom, kada su na njega ispaljena četiri hica.

Policijskom istragom utvrđeno je da pucnjava u kojoj je nastradao Alen Kostić nije povezana sa vatrenim obračunom koji se dogodio dva i po sata ranije u Rakovici, gde je ranjen Vladimir Mileusnić Lemi (30), član navijačke grupe “Jang bojs”.

Kako su ispričale komšije, on se sa napadačima posvađao oko devojke, ali se ispituje i mogućnost da je upucan zbog rata na tržištu droge.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji