TRI PRELEPE SRPKINJE STARLETE GANGSTERKE: Nemaćka policija ih uhvatila tokom provale stana!

Tri Srpkinje, sve tri sa prebivalištem u Nemačkoj, uhapšene su prošle nedelje zbog toga što su pokušale da provale u jedan stan u gradiću Ejnbek.

Slučaj je prijavio Nemac koji živi u pomenutom stanu.

Naime, prošlog utorka u popodnevnim satima, vlasnik stana čuo je da neko zvoni na njegova vrata.

Kako je bio zauzet, nije odgovarao na zvonjavu, ali je ubrzo začuo zvuke kalauza kojim je neko pokušavao da obije ulazna vrata.

Otrčao je do vrata, naglo ih otvorio, a u hodniku je zatekao tri mlade žene, koje su se razbežale.

Vlasnik stana pozvao je policiju koja je pronašla razbojnice. Nakon saslušanja, devojke su puštene da se brane sa slobode.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji