PEVAČICE OTKRILE DETALJE IZ JELENINOG ŽIVOTA: Evo kakav je brak imala sa Zoranom (VIDEO)

Pevačica Jelene Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena pre sedam dana, a kolege i prijatelji još ne mogu da veruju ko je mogao na tako zverski način oduzme jedan život.

Jelena je sahranjena u četvrtak, a njene bliske koleginice, pevačice Indira Aradinović Indi i Vanesa Šokčić i dalje ne mogu da poveruju šta se desilo.

"Jelena je bila velika žena. Ona je bila divna osoba. Uvek je bila nasmejana i raspoložena, a sve koji bi došli u Zoranov i njen dom dočekivala je sa osmehom. Jeca je imala strpljenja za sve", rekla je Vanesa

"Živeli su skladno, srećno, ali da li su živeli bez suglasica. Danas nijedan brak nije bez nesuglasica, ali da su imali veće probleme za to ne znam", rekla je Vanesa.

"Poznavala sam Jecu i Zorana dugi niz godina. A znam da se narod prozlobio dosta. Ovo ubistvo ne može da uradi neko normalan, vernik. Zlo je svuda oko nas. Imali su dobar brak. Retko viđen na estradi. Ovo je par koji nema polemike da je suprug to uradio", rekla je Indi u Jutarnjem programu.

"Pamtiću je kao jedno veliko dete u telu žene. Zaista je bila nasmejana, iskrena, spontana, vedrog duha. Baš kao dete u telu žene", rekla je Indi.

"Na žalost, otišao je jedan život. Ostao je jedna devojčica iza te ljubavi. Žao mi je što je na takav nažin život prekinut. Jelena je bila divna žena, uvek je sa osmehom dočekivala sve koji dođu u njen i Zoranov dom", rekla je Venesa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji