OVAJ BARANIN JE NEUNIŠTIV! Makaza je do sada PREŽIVEO 9 SAČEKUŠA u kojima je ranjen čak 8 puta!

Goran Anđelić zvani Makaza je neuništiv. Sudeći prema informacijama sa fejsbuk stranice posvećene devedesetim godinama prošlog veka i glavnim akterima tog vremena, on je preživeo čak 9 sačekuša u kojima je 8 puta bio ranjavan.

Dakle, po izbegavanju likvidacija Makaza je svojevrstan šampion

"Anđelić je prvi put bio meta 1990, kada je ranjen u pucnjavi kod nekadašnjeg hotela "Agava" a četiri godine nakon toga teško je ranjen u vatrenom obračunu u noćnom klubu "Torine" u Bečićima.

Tek što se oporavio, Makaza je 1995. godine ponovo ranjen.

Tokom 1996. godine na njega je pucano iz automatske puške kod barskog lokala "Monsinjor”, kada je pukim čudom izbegao kišu metaka. U sledećem napadu nekoliko meseci kasnije, nedaleko od ovog lokala, pogođen je sa nekoliko metaka.

Novi pokušaj likvidacije "Makaze" usledio je 2000, na šetalištu kod barske marine, kada je sa još jednim mladićem ranjen.

Uspeo je da preživi i pokušaj ubistva 2008. godine kada je na putu od Starog Bara do naselja Pečurice, na njega ispaljeno nekoliko metaka.

Anđelić je bez povreda preživeo i pucnjavu iznad gradske plaže u Baru, a bez povreda su tada prošli i njegovi prijatelji Ljubo Bigović i Milivoje Milović.Početkom ove godine je preživeo još jednu, devetu sačekušu. Makaza se dovezao do porodične kuće, ušao u dvorište i pošao prema svojim psima. Kada je u povratku krenuo ka ulaznim vratima, napadač je ispalio više hitaca od kojih ga je jedan pogodio u stopalo.

To mu je bilo osmo ranjavanje, a tokom ovih godina ukupno je pogođen sa 10 metaka, ali čelični Makaza je sve preživeo.", navodi se na FB stranici "Legende devedesetih"

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji