PRONAĐENO PISMO NA ARKANOVOM GROBU: Bilo je stavljeno u vazu sa cvećem, a evo šta piše u njemu!

Na Arkanovom grobu pronađeno je pismo koje je bilo u fascikli i stavljeno je u vazu sa cvećem, a evo šta je u njemu napisano.

Grob Željka Ražnatovića Arkana ne posećuju samo njegova žena Ceca i deca Veljko i Anastasija, već i žena srednjih godina.

Ljudi koji rade na Novom groblju rekli su nam da je nepoznata gospođa došla pre nekoliko dana i ostavila cveće u vazi. Nakon tog saznanja mi smo obišli Arkanovu večnu kuću i pored cveća našli i pismo u providnoj fascikli.

Dragi moj, pišem ti sada jer znam da je prošla godišnjica, da su bili svi, ali ne i ja. Ja sam došla onako tiho, kao što si ti dolazio k meni. Volela sam te više od života i voleću te zauvek, jer si ti bio moj heroj. Znam da si nepravedno otišao na onaj svet. Znam da je ludo što ovo radim i znam da te je Ceca mnogo volela, kao i ti nju, i znam da bi ona život dala za tebe – stoji u pismu misteriozne žene.

Ovo je prvi i poslednji put da dolazim na tvoj grob i zato ti ostavljam ovo pismo da deo mene bude uz tebe. Kiša je i hladno je, a tako je godinama bilo u mom srcu. Tigre moj, počivaj u miru, zauvek tvoja prijateljica, koja te čuva u srcu – napisala je u pismu žena koje je potpisala samo inicijalom N.

Radnici na Novom groblju kažu da je Arkanov grob inače veoma posećen.

– Mnogi njegovi poštovaoci dolaze i pokojnom komandantu ostavljaju pisma, cveće i pale sveće. Nedavno sam primetio jednu ženu koja je stajala na Željkovom grobu. Zadržala se oko pola sata, video sam da je ostavila cveće, ali na to nisam obraćao pažnju

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji