KRISTIJAN JE IMAO PODRUM KOJI MU JE DEDA OSTAVIO,SLUŽIO MU JE ZA MUČENJE LJUDI: Lomio sam kosti, nabio eksere...

Kristijan Golubović otkrio je skandalozne detalje iz prošlosti.

"Imao sam podrum koji mi je deda ostavio. Upravo tu sam dovodio propale narkomane koji su mi pretili", kaže žestok momak, koji je zbog droge i robijao, a potom je detaljno ispričao kako je mučio jednog muškarca:

"Vezao sam ga, nas sedmorica smo ga okrižili i maltretirali. On je tu morao da piški i kaki. Dešavalo se da uzmem ekser, pa mu zakucam pod nokat na nozi i ostavim tako deset sati da se malo opameti. Znam da to nije lepo, ali bilo je takvo vreme i svašta smo radili."

Tu se nije zaustavio, već se pohvalio i kako je ljudima čekićem mrvio kosti.

"Bio sam svedok 300 ubistava, ali sam i sam izbo jednog čoveka. One koji su pokušali da udare na mene tukao sam čime stignem. Sećam se da sam jednog i čekićem udarao i mrvio mu kosti. Jednom kad sam ošamario čoveka, on je sutradan došao i spucao me sa 20 metaka. Preživeo sam, a sledeći put sam morao da razmislim da li da mu lupim šamar ili da mu pucam u noge. Tako je kod mene - ko me dira, mora da bude svestan da će da snosi posledice", zapretio je Kristijan.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji