I MUČENJE sina Branimira Lainovića Dugog su SNIMALI?! Kavački klan ga likvidirao jer su sumnjali da će da 'PROPEVA'

Ozloglašeni „kavački klan“ i njegove vođe Velja Nevolja i Marko Miljković sumnjiče se za svirepo ubistvo Cetinjanina M. R. (31), koga sa su pre smrti masakrirali, a potresne snimke umiranja u mukama slali njegovoj majci, a nije isključeno da su na sličan način ubili i Ljubomira Lainovića (23).

Sin nekada neprikosnovenog kralja novosadskog podzemlja Branimira Lainovića Dugog, kako se sumnja, pre ubistva je mučen, a snimci njegove egzekucije poslati su kao opomena pojedinim članovima njegove porodice!

Prema saznanjima portala ,,24sedam'', izvesno vreme se verovalo da su „škaljarci“ oteli i Ljubomira Lainovića i u Španiji ga svirepo ubili, međutim, na osnovu poslatih snimaka njegove surove likvidacije, i određenih operativnih podataka, došlo je do prekreta, u kome je sve izvesnije da je sin od Dugog ubijen kao „nezgodan svedok koji bi mogao da propeva“ jer mu njegove vođe Zvicer i Velja Nevolja nisu isplatili obećanu sumu za ubistvo dvojice vođa „škaljarskog klana“ u Atini.

Podzemljem se krajem jula i početkom avgusta prošle godine pronela priča o surovoj likvidaciji koju su počinili “škaljarci” kao osvetu za ubistvo svojih istaknutih članova Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Grčkoj. Oni su izrešetani u restoranu pred članovima svojih porodica, suprugama i decom. Iako je bilo jasno da iza toga stoji “kavački klan”, nije se znalo ko je izveo samu likvidaciju, a onda se pročulo da su ih smaknuli momci iz Srbije, među njima, i Lainović mlađi.

Posle izvesnog vremena počelo se sa strepnjom govoriti o tome da je svirepo mučen pre ubistva, i da je snimak poslat čak i pojedinim članovima njegove porodice. Gde je ubijen i šta se dogodilo sa njegovim telom, za sad nije rasvetljeno, ali su snimci njegove likvidacije, do kojih su još sredinom prošle godine došli i operativci naših bezbednosnih službi, bili polazna tačka od koje je počela da se raskrinkava kriminalna organizacije „kavačkog klana“ i njegovih vođa u Srbiji Veljka Belivuka i Marka Miljkovića – saznaje naš portal od izvora bliskog istrazi.

Pre nego što je izvršio likvidaciju Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, Lainović je 2019. bio u kućnom pritvoru sa nanogicom, zbog umešanosti u ubistvo navijača Rada Petra Arsića ispred jednog kafića u beogradskom naselju Vidikovac u martu 2018. godine.

Međutim, u jednom trenutku Lainović “misteriozno“ nestaje sa radara Povereničke službe koja je u okviru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija zadužena za praćenje sistema elektronskog nadzora.

Kako se sumnja, Lainovića je u „kavački klan“ vrbovao Marko Miljković, sa kojim se upoznao u CZ-u.

Veruje se i da je od tog poznanstva počinio više ubistava za „kavački klan“, a da su mu za egzekuciju „škaljaraca“ u Grčkoj obećane velike pare koje mu nikada nisu isplaćene, a veruje se da je zbog svog pshološkog sklopa uklonjen kao nezgodan svedok.

Za mladog Lainovića se prvi put čulo još davne 2014. godine, kada su ga u Ekonomskoj školi “Svetozar Miletić” u Novom Sadu napala trojica učenika. On je tada prošao s lakšim telesnim povredama. Čini se da je tada počeo da peče zanat žestokog momka, piše ''24 sedam''.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji