PRETNJE BELIVUKOVIH VOJNIKA STIŽU I SA TIK-TOKA: Nije Velja otišao daleko, kad se vrati nastradaće neko! (VIDEO)

Ekipa Veljka Belivuka od kada je 4. februara uhapšen zbog sumnje da je počinio najmonstruoznije zločine, ne prestaje da mu pruža podršku kako bi što bolje pregurao dane u zatvoru, a sada se na aplikaciji Tik-Tok pojavio snimak na kom pevač najavljuje da "nije Velja otišo daleko, kad se vrati nastradaće neko".

Nekoliko dana posle velike policijske akcije, emitovana je pesma sa ovim stihovima: "Nevolja, nevolju privlači, isti smo, isti igrači, sudbina to je znaš li, znaš li, baš smo se našli...". Možda bi to i prošlo nezapaženo, da potom voditeljka nije izgovorila još jednu rečenicu: "Pozdravna poruka od Cigana iz cele Srbije za Grobare".

@snikpe_grobar2

?⚫⚪

♬ original sound - Snikpe2

Inače, snimak koji je izazvao burnu reakciju na društvenim mrežama izbacila je grupa koja podržava Partizan. Na pomenutom video zapisu, blurovan je pevač i ceo snimak, a lokacija koja je označena je "Bunker", koji verovatno simbolizuje bunker na stadionu Partizana u komje je Belivukova ekipa pohapšena i pronađeno oružje, municija i droga.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji