ŽENE KLANA VELJKA BELIVUKA: Podrška Nevoljinoj ekipi bile i starlete i ljubavnice, sumnja se da su PRALE NOVAC i bile paravan!

Važnu ulogu u ozloglašenoj kriminalnoj grupi imale su i pripadnice lepšeg pola, sumnjiče se da su prale novac, prenosile poruke i služila kao paravan u poslovima

Među članovima ozloglašenog kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se tereti za najteža krivična dela, važnu ulogu imale su i žene!

Tokom istrage nakon hapšenja ove grupe 4. febrauara, utvrđšeno je i da su pripadnice lepšeg pola učestvovale, na razne načine, kao podrška i paravan u njihovim akcijama - sumnjiče se da su prale novac, prenosile poruke i razne informacije ili namamljivale žrtve.

Belivuk i Miljković sumniče se da su godinama su činili najmonstruoznije zločine, a krili su se pod paravanom Partizanove navijačke frakcije Principi. U sklopu velike istrage saslušane su i brojne žene, a među njima su starlete Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, kao i Milica Živanović - Mimi Oro.

Takođe, saslušana je i Belivukova supruga Bojana, ali navodno u svojstvu građana i ona je nakon toga puštena. Velika prašina podigla se kada se otkrilo i da je M. R. dugogodišnja ljubavnica Velje Nevolje, koja je pod istragom zbog sumnje da je imala krucijalne dokaze ove kriminalne ekipe.

- Istražitelji su od Veljine ljubavnice zaplenili pet telefona, laptop računare i oni su poslati na veštačenje. Sumnja se da nije učestvovala u likvidacijama, ali da je imala veliku ulogu u prikrivanju novčanih tokova i pranju novca - kaže izvor Kurira i dodaje da je kod nje među pet telefona pronađen i jedan kriptovani, za tajnu komunikaciju.

Sa kriminalnom ekipom pala je i Slađana Sekulić iz Loznice, supruga Vlada Georgijeva, bivšeg menadžera repera Stefana Đurića Raste. Sumnjiči se da je bila pripadnice ove grupe i da ju je u posao uvukao upravo muž, a jedan od zadataka bio joj je da preko podruma pića u Loznici pere pare stečene od kriminala.

Supruga Veljka Belivuka Bojana Belivuk navodno je saslušana u svojstvu građanina. Nju je policija zatekla u stanu u kom su živeli s dvoje maloletne dece.

- Supruga ima zakonsko pravo da ne svedoči. Navodno, kada je policija upala u njihov stan, u kom je pronađeno oko 30.000 evra, Bojana Belivuk je vikala na supruga, obraćajući mu se rečima „vidi šta si nam uradio". Inače, oni su uveliko pravili planove i u vreme hapšenja sređivali novu kuću u koju je uskoro trebalo da se presele - kaže naš sagovornik.

Istražitelji sumnjaju da je M. R. Belivukova ljubavnica i da je imala značajnu krimalnu ulogu u ovom klanu, a proveravaju i njene bankovne račune koje na svoje ime ima otvorene. Navodno, sumnja se da je Belivuk velike sume novca prebacivao na njeno ime, pokušavajući da sakrije trag i poreklo imovine.

- Izvršen je i pretres stana u kome živi i iz njega su uzeti određeni predmeti, koji su poslati na veštačenje - rekao je ranije izvor Kurira i dodao: - Istražitelji su ostali šokirani kad su ušli u njene telefone. U njima su pronađeni jezivi snimci i fotografije, nekoliko njih na kojima su mrtvi i osakaćeni ljudi za čije se likvidacije sumnjiči Belivukova kriminalna grupa. Osim dokaza zločina, u njenim telefonima pronađeni su i drugi važni dokazi, ali i poruke koje je razmenjivala s Veljkom Belivukom.

Starlete Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, kao i Milica Živanović - Mimi Oro, saslušane su kao deo velike istrage raskrinkavanja ove kriminalne grupe. Tijana Ajfon bila je vezi s Milovanom Tadićem, zvanim Miks koji je bio i šef Belivukovog obezbeđenja.

- Tijana Maksimović pristala je na saradnju, čak i na poligraf, koji je prošla - podseća izvor Kurira. Prema njegovim rečima, istragom je utvrđeno da Tadić i Tijana već duže vremena nisu u vezi, ali da je Ajfonka ostala u kontaktu s članovima ove kriminalne grupe.

Slađana Sekulić, supruga Vlada Georgijeva, koji se ranije zvao Dragan Sekulić, bivši policajac iz Loznice, nakon otkaza pre nekoliko godina upustio se u kriminalnu priču sa Belivukom i ekipom.

- Grupa je pre nekoliko godina preuzela jedan loznički podrum pića koji je onda, prema dosadašnjim saznanjima predat na vođenje Sekuliću, a on je uskoro, navodno, u posao uveo i suprugu Slađanu koja je takođe među uhapšenima. Podrum je bio paravan za pranje novca, a iz njega su pićem snabdevani i neki ugledni loznički restorani - objasnio je naš sagovornik.

Ivana Buha, nekadašnja supruga bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, bila je u vezi sa Borisom Karapandžićem, jednim od uhapšenih saradnika Veljka Belivuka. Poznat kao jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub "Komitet" u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba. O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi".

- Da li je Ivana dok je bila sa njim u vezi imala saznanja da se njen dragi krije iza najgnusnijih zločina za sada nije poznato - zaključuje sagovornik Kurira.

Veljko Belivuk i Marko Miljković označeni su kao vođe grupe x uhapšeni su 4. februara, kao i još 17 članova ove kriminalne organizacije x terete se za ubistva, otmice, posedovanje droge i oružja x sumnjiče se za ubistva Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji