Stravičan snimak sa koncerta Jale i Bube: Obezbeđenje bacilo dečaka sa bine

Stravičan video snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako na nastupu repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu članovi obezbeđenja mučki vuku i bacaju dečaka sa bine nazad u publiku, zgrozio je javnost.

Naime, Jala i Buba zajedno su sa reperom Inasom pre nekoliko dana održali nastup u Nišu gde je došao veliki broj, pretežno mlađe publike. Delovalo je sve kao uobičajen nastup ovih Sarajlija sve dok se nije desila stravična scena.

Kako se navodi, dok je Inas pevao svoj blok, odjednom su jednog dečka koji se našao na bini članovi obezbeđenja mučki dohvatili i bukvalno bacili sa bine na publiku koja je bila u prvim redovima, odjednom je nastao potpuni haos.

– „Sad su došli u Niš i nikad više“, „Ovo je užas“, „Da li je moguće?“ – glasili su samo neki od komentara.

Stravičan snimak pogledajte u nastavku teksta:

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji