BAJDEN ZAPRETIO ISLAMSKOJ DRŽAVI U AVGANISTANU: Nećemo oprostiti, nećemo zaboraviti, lovićemo vas i naterati vas da platite!

Američki predsednik Džo Bajden obratio se večeras naciji povodom tragičnog terorističkog napada na aerdormu Kabul kada je poginulo 90 civila i 12 američkih vojnika. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država avganistanski ogranak.

Bajden je 12 poginulih američkih vojnika nazavao herojima.

Predsednik Bajden priznao je da je napad na aerodrom u Kabulu, a posebno pogibija 12 pripadnika američke vojske, teškim danom!

Bajden je takođe i dodao

"Onima koji su izvršili ovaj napad, kao i svima koji žele da Amerika nanese zlo, znajte ovo: Nećemo oprostiti, nećemo zaboraviti - lovićemo vas i naterati vas da platite. Braniću naše interese i naš narod i preduzeti sve potrebne mere pod mojom komandom ", rekao je Bajden večeras u Beloj kući."

Bajden održao minut ćutanja za stradale Amerikance.

"Neka vas Bog sve blagoslovi i neka Bog zaštiti trupe, rekao je Bajden posle minuta ćutanja

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji